Nogomet

Danas je trebao igrati Hajduk, Slovaci su se ugurali umjesto njega

Mihaela Bradovski • utorak, 20.08.2024.
Danas je trebao igrati Hajduk, Slovaci su se ugurali umjesto njega
Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

Danas je na rasporedu prva utakmica play-offa Konferencijske lige, a sastaju se armenski Noah i Ružomberok...

Nakon ždrijeba parova play-offa Konferencijske lige, uglavnom se govorilo o dvoboju između Hajduka i AEK-a za ulazak u glavnu rundu, malo tko je uopće spominjao Ružomberok i Noah.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

No, kako to obično bude, dogodilo se iznenađenje, Hajduk je podbacio protiv Slovaka i ostao bez play-offa, a AEK je podbacio protiv Noaha i također se puno ranije oprostio od Europe nego što je to želio.

Tako će se danas u play-offu suprotno očekivanjima boriti Noah i Ružomberok, dvije momčadi koje su u treće pretkolo ušle u statusu autsajdera i sada se bore za svoj povijesni uspjeh.

Noah je krenuo u kvalifikacije još u prvom pretkolu gdje je dva puta slavio protiv makedonske Škendije, a zatim je igrao protiv malteške Slieme. Sve je u tom susretu riješeno već u prvom susretu koji je Noah dobio s visokih 7:0. Zatim je uslijedio već spomenuti AEK, 3:1 pobjeda u prvom susretu i onda poraz 1:0 u Ateni.

Što se tiče Ružomberoka, on je krenuo kroz Europsku ligu gdje je izbacio Tobol bez ikakvih problema pa je ispao od Trabzonspora i tako preselio u Konferencijsku ligu. Tamo je izbacio Hajduk i sada će se boriti u play-offu s Armencima.

Mjesto, vrijeme, sudac

Jerevan, Vazgen Sargsjan Republican Stadium, 18:00

Sudac: Joey Kooij (Nizozemska)

Prošli dvoboj

Noah i Ružomberok sastat će se prvi put.

Prognoza

Noah je na svom travnjaku blagi favorit, dosad je bio uspješan kao domaćin i trebao bi slomiti i Slovake koji su protiv Hajduka pokazali vrlo malo. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!