Nogomet

Trener Qarabaga: 'Vjerujem da još nije sve izgubljeno i da uz dobru igru možemo mi u Ligu prvaka'

HINA, Mihaela Bradovski • srijeda, 21.08.2024.
Trener Qarabaga: 'Vjerujem da još nije sve izgubljeno i da uz dobru igru možemo mi u Ligu prvaka'
Foto: Daniel Kasap/HINA

Qarabag je stvorio Dinamu dosta problema i unatoč visokom porazu još uvijek vjeruje kako može do prolaza u glavnu rundu...

Trener Qarabaga Gurban Gurbanov rekao je nakon uvjerljivog poraza svoje momčadi na gostovanju kod Dinama u Zagrebu (3:0) da "žali za propuštenim prilikama", ali i da "vjeruje da još uvijek nije sve izgubljeno" za njegovu momčad.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nažalost, izgubili smo velikom razlikom. Znali smo da igramo protiv odlične momčadi. Stvarali smo prilike, ali nismo ih uspjeli realizirati. Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. Nadam se da ćemo u Bakuu odigrati bolju utakmicu, da ćemo biti bolji u realizaciji. Vjerujem da još nije sve izgubljeno i da uz dobru igru možemo mi biti ti koji ćemo izboriti plasman u Ligu prvaka", rekao je 52-godišnji trener azerbajdžanskog prvaka.

Njegova je momčad u uzvratu trećeg pretkola Lige prvaka postigla sedam pogodaka protiv Ludogorca, a u Zagrebu nije uspjela nijednom svladati Ivana Nevistića.

"Vratar Dinama je imao nekoliko nevjerojatnih obrana, a i njihovi obrambeni igrači su igrali dobro", izjavio je Gurbanov koji je napravio samo jednu zamjenu, iako mu je momčad fizički pala u završnici dvoboja.

"U drugom poluvrermenu smo možda previše riskirali, kad smo primili drugi i treći pogodak. Nisam vidio razlog za zamjene. Napravio sam jednu zamjenu. Ako u Bakuu vidim potrebu za ubacivanjem drugih igrača, to ću učiniti", poručio je Gurbanov. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!