Nogomet

Kulenović u sjajnoj formi: 'Najvažnije je da se ispunjavaju Dinamovi ciljevi, a ne moji'

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.08.2024.
Kulenović u sjajnoj formi: 'Najvažnije je da se ispunjavaju Dinamovi ciljevi, a ne moji'
Foto: Daniel Kasap/HINA

Sandro Kulenović izvrsno je otvorio novu sezonu, igra u fantastičnoj formi, a sinoć je svojim golovima odveo Dinamo do velikih 3:0 u prvom susretu protiv Qarabaga...

Dinamo je napravio veliki posao u prvom susretu play-offa Lige prvaka protiv Qarabaga, slavio je 3:0, a vrlo zadovoljan nakon susreta bio je i Sandro Kulenović.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Odigrali smo stvarno jako dobru utakmicu, napravili smo ono što smo zacrtali prije utakmice, a to je da s prednosti odemo na uzvrat. Qarabag je pokazao da je napadački izrazito jaka ekipa, imao je svoje šanse, u nekoliko navrata je i Neva spašavao, ali i mi smo pokazali napadačku kvalitetu, imali smo još neke šanse koje smo mogli zabiti, ali moramo se zadovoljiti ovim rezultatom."

Kulenović prije uzvrata ističe kako se fokus mora usmjeriti na Goricu.

"Prije svega imamo Goricu za vikend i tu utakmicu ne smijemo zapostaviti jer od prvenstva živimo i prvenstvo nas na kraju lansira u Ligu prvaka. Prvo ćemo se pripremiti za Goricu pa onda razmišljati o Qarabagu. Imamo prednost, ali moramo biti svjesni da ništa nije gotovo, moramo još jače pritisnuti gas u drugoj utakmici i ostvariti cilj, a to je Liga prvaka."

Dinamov napadač sjajno je otvorio sezonu.

"Ovo je tek početak, na meni je da nastavim davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici. Kada mogu pomoći ekipi, nitko sretniji od mene, no najvažnije je da se ispunjavaju Dinamovi ciljevi, a ne moji, sigurno sam sretan."

Protiv Gorice očekuje isključivo pobjedu.

"Prvo Gorica pa tek onda uzvrat. Ne treba podcijeniti niti jednu utakmicu, HNL je sve kvalitetniji, znamo da želimo ostati stopostotni i to nam je trenutno najbitnije." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!