Nogomet

Đalović: 'Poštujemo i cijenimo Olimpiju, a zadovoljila bi me svaka pobjeda'

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.08.2024.
Đalović: 'Poštujemo i cijenimo Olimpiju, a zadovoljila bi me svaka pobjeda'
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Rijeka u četvrtak od 20 sati na Rujevici igra susret play-offa Konferencijske lige, a u goste joj dolazi ljubljanska Olimpija...

Utakmica od velikog značaja je pred Rijekom. Olimpija iz Ljubljane posljednja je prepreka uoči glavne runde natjecanja.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako bitna utakmica za naš klub, pratili smo Olimpiju i znamo praktički sve o njima. Spremni smo, moji momci su ova dva dana trenirali izvrsno i očekujem da nastave u ritmu kao protiv Istre", kaže Radomir Đalović.

Nakon ispadanja od Elfsborga, od velikog značaja bila je visoka pobjeda protiv Istre.

"Poslije bilo kakvog poraza kada dođe ovako uvjerljiva pobjeda, sigurno je da igračima poraste samopouzdanje. To nam je bio i cilj. Odgovorili su izvrsno poslije Elfsborga, ova dva dana su izvrsno trenirali i očekujem da tako nastave. Olimpija je ozbiljna ekipa, igraju se dvije utakmice, ovo je jako bitna utakmica, ali sutra neće ništa biti odlučeno."

Što se tiče Olimpije, Đalović je vrlo cijeni.

"Kompaktna su ekipa, imaju dosta stranaca koji imaju individualnu kvalitetu, imaju reprezentativca Slovenije u zadnjoj liniji, dobrog golmana. Ozbiljna su ekipa s ozbiljnim trenerom i to pokazuju i rezultati. Poštujemo ih i cijenimo, ali najviše gledam u svoje igrače te očekujem da sutra budu na vrhuncu."

Bilo bi lijepo da riječki napadači nastave gdje su stali protiv Istre.

"Svaka utakmica nosi svoje. Raspucali su se, zabili krasne golove, utakmica se tako otvorila i ne vidim razlog da sutra prestanu šutirati, uz još više udaraca doći će i golovi."

Kadar za utakmicu još nije potpuno poznat.

"Još ne znamo tko će biti spreman, imamo dosta ozljeda i bolesnih igrača, vidjet ćemo kada se probudimo tko će biti na dispoziciji. Neki se vraćaju nakon ozljede, nismo sigurni koga možemo koristiti."

Đalović je donedavno bio pomoćnik Željku Sopiću, a sada je prvi trener.

"Prije sam bio u ulozi pomoćnog trenera i to je bila drugačija uloga, s tim igračima sam bio prijatelj, sada sam u ulozi glavnog trenera i neke stvari su ostale. Moj cilj je samo da ih rasteretim i pustim da igraju i da rade ono što najbolje znaju. Imaju veliku kvalitetu i nadam se da će to opet sutra pokazati. Ta povezanost svih nas treba nam biti najveća snaga i sutra i u budućim utakmicama."

Što bi ga zadovoljilo protiv Olimpije?

"Svaka pobjeda." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!