SuperSport HNL, 4. kolo, 25.08.2024, 20:45 h, Opus Arena
Suci: Ante Čulina, Luka Pušić, Jerko Crnčić; 4. sudac: Toni Dadić
Osijek
Osijek
0:2(0:1) Rijeka
Stjepan Radeljić 13'
Marco Pašalić 60'
Rijeka

Rijeka pobjednički prošla Opus Arenom protiv blijedog Osijeka

Petar Jenjić • nedjelja, 25.08.2024.
Rijeka pobjednički prošla Opus Arenom protiv blijedog Osijeka
Foto: HINA

Nogometaši Rijeke upisali su novu pobjedu u SuperSport HNL-u. Na gostovanju kod Osijeka slavili su s 0:2 golovima Stjepana Radeljića i Marca Pašalića...

Završena je posljednja utakmica četvrtog kola SuperSport HNL-a. Na Opus Areni pratili smo dvoboj Osijeka i Rijeke, a do zaslužene pobjede stigla je gostujuća momčad koja je slavila rezultatom 0:2 i na najbolji mogući način kreće po plasman u Konferencijsku ligu protiv Olimpije.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Osijek nije mogao puno tijekom susreta, bilo je to vrlo blijedo uz poneki bljesak. Kada na to nadodamo i podatak da je napravio tek četiri prekršaja u cijelom susretu, to je još jedan razlog za zabrinutost.

Rijeka je iz svoje prve, prave šanse došla do vodstva. Igrala se 13. minuta, Marco Pašalić pucao je ravno iz kornera, Nikola Čavlina odbio je do Stjepana Radeljića koji je skrenuo loptu u mrežu. Uslijedio je nešto bolji Osijek, no bez konkretnije šanse.

Stjepan Radeljić najbolje se snašao u petercu i skrenuo loptu u mrežu za vodstvo Rijeke!Posted by Sportnet.hr on Sunday 25 August 2024

Jurišićeva povratna lopta u 27. minuti prošla je kroz cijeli kazneni prostor i stigla tek do Naila Omerovića na 15 metara. Lopta je od bloka otišla u korner. Dvije minute kasnije Kemal Ademi dao si je predugačak for i nije uspio uputiti najbolji udarac. Obranio je Martin Zlomislić.

Iz 35. minute izdvaja se udarac Domagoja Bukvića, a zatim i na drugoj strani Bruna Bogojevića koje su obranili vratari. Do kraja poluvremena nismo vidjelo puno toga od obje ekipe.

Rijeka je podebljala prednost u 60. minuti. Jalova inicijativa Osijeka nije urodila plodom i gosti iz jedne kontre dolaze do novog pogotka. Marco Pašalić povukao je prema naprijed nakon dodavanja Tonija Fruka i lakoćom matirao Čavlinu.

Marco Pašalić potvrdio je pobjedu Rijeke protiv Osijeka!Posted by Sportnet.hr on Sunday 25 August 2024

Jako dobar pokušaj Bukvića koji se izvukao na ljevicu u 68. minuti i opalio iskosa, ali otišlo je pokraj gola. Rijeka je u ostatku susreta sačuvala prednost i uzela tri boda. test

SuperSport HNL, 4. kolo:
Osijek - Rijeka 0:2

FOTO: HINA/ ml

SuperSport HNL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

SuperSport HNL

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!