Nogomet

Ozobić: 'Ne vjerujem da će Dinamo ispustiti prednost'

Petar Jenjić • utorak, 27.08.2024.
Ozobić: 'Ne vjerujem da će Dinamo ispustiti prednost'
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Filip Ozobić najavio je za Sportske novosti uzvrat Qarabaga i Dinama. Vjeruje da Modri neće ispustiti prednost, ali upozorava i na teže klimatske uvjete...

Pred Dinamom je uzvrat protiv Qarabaga u četvrtom pretkolu Lige prvaka, a kakav je azerbajdžanski klub zna i Filip Ozobić koji je pet godina igrao za njega:

Igraj na Qarabag - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Moglo bi biti zanimljivo, ali 3:0 velika je prednost. Ne vjerujem da će je Dinamo ispustiti, mogao je postići još neki gol, ali, iako je bilo 3:0, nije bila lagana pobjeda. Qarabag je igrao kvalitetno barem sat vremena, njihova krila ulaze u međuprostor i tu radili puno problema", ističe za Sportske novosti.

Ozobić trenutno igra za Neftči i smatra da će Qarabag krenuti maksimalno od samog početka.

"Sigurno će krenuti jako od samog početka, zabiti pogodak što prije. Nadaju se da imaju šansu. Dinamo je svjestan da ga ne čeka lagana utakmica."

U Azerbajdžanu su visoke temperature, ali i vlaga:

"Vjerujem da svi u Dinamu znaju o klimatskim prilikama. Posebno je teško navečer, Baku je na Kaspijskom jezeru i to dosta utječe. Kad sam stigao trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na takvu klimu. To umara, neki igrači Dinama mogli bi imati problema u drugom poluvremenu jer je trkački to teško izdržati. Vlaga iscrpljuje."

Dvoboj Qarabaga i Dinama igra se u srijedu od 18:45 sati. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!