Nogomet

Di Marzio: Fiorentina želi Baturinu, Dinamo traži 20 milijuna eura

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.08.2024.
Di Marzio: Fiorentina želi Baturinu, Dinamo traži 20 milijuna eura
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bliži se kraj prijelaznog roka i klubovi užurbano traže pojačanja, a Talijani tvrde kako je Fiorentina zagrizla za Martina Baturinu, no još se nije približila onome što Dinamo traži...

Martin Baturina najvrjedniji je Dinamov eksponat na tržištu i logično je da generira najveći interes klubova. Još se nije približio izlaznim vratima i teško je za očekivati da će se to i dogoditi u narednih nekoliko dana.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Posebno će teško Dinamo pustiti Baturinu ako se plasira u glavnu rundu Lige prvaka, tu će mu biti potrebna njegova klasa, na račun će se sliti velika količina novca, a Baturini bi u Ligi prvaka cijena mogla dodatno rasti.

Kako tvrdi Gianluca Di Marzio, talijanski insajder na tržištu i novinar Sky Sports Italije, Fiorentina je zainteresirana za Baturinu.

Di Marzio tvrdi kako je Fiorentina ponudila za Baturinu 14 milijuna eura uz bonuse, ali Dinamo traži 20 milijuna eura.

Fiorentina je u više navrata posljednjih godina bila u kontaktu sa Zagrepčanima, posljednji slučaj bio je Josip Brekalo gdje je dogovor propao u posljednji trenutak, a klub iz Firence svojevremeno je pokušavao dovesti i Josipa Šutala, ali Ajax je bio konkretniji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!