Nogomet

Kieran Trippier odlučio završiti reprezentativnu karijeru

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 29.08.2024.
Kieran Trippier odlučio završiti reprezentativnu karijeru
Foto: EPA

Kieran Trippier objavio je na svojim društvenim mrežama kraj reprezentativne karijere tijekom koje je upisao 54 nastupa za Englesku...

Engleski branič 33-godišnji Kieran Trippier najavio je u četvrtak prestanak igranja za reprezentaciju za koju je odigrao 54 utakmice.

Igraj na Premiership na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nogometaš Newcastlea započeo je šest utakmica na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ali nije igrao finale protiv Španjolske.

"Nikad nisam mislio kao mladić iz Burya da ću igrati za svoju zemlju, a kamoli da ću odigrati 54 utakmice. Bila je jedna od najvećih časti u mom životu predstavljati svoju zemlju na četiri velika turnira", objavio je na svom Instagramu.

"Želim reći veliko hvala bivšem izborniku Garethu Southgateu i svom osoblju koje je radilo s engleskom reprezentacijom na povjerenju koje su mi ukazivali tijekom godina. Hvala svim mojim suigračima - imali smo neke vrlo posebne trenutke stigavši ??do finala na dva Eura i do polufinala Svjetskog prvenstva i siguran sam da će u budućnosti ova grupa igrača osvojiti veliki turnir", dodao je.

Za reprezentaciju je zabio jedan gol, protiv Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018. godine. test

FOTO: EPA/YOAN VALAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!