Nogomet

Neretvanac demantirao promjenu domaćinstva, pokušava se dovesti Rijeku u Opuzen

Branimir Korać • ponedjeljak, 09.09.2024.
Neretvanac demantirao promjenu domaćinstva, pokušava se dovesti Rijeku u Opuzen
Foto: Miljenko Klepac/HINA

U prvom kolu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa sastaju se Neretvanac i Rijeka, a nakon promjene termina, počelo se govoriti i o promjeni domaćinstva. Domaćini čine sve da do toga ne dođe i da ugoste Rijeku...

Neretvanac i Rijeka prema prvotnom rasporedu trebali su igrati 11. rujna u Opuzenu, ali susret je odgođen za tjedan dana kasnije.

Igraj na utakmice SuperSport HNK-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

No, danas se pojavila informacija kako će doći i do promjene domaćinstva zbog navodne nemogućnosti odvajanja gostujućih od domaćih navijača.

No, iz Neretvanca su demantirali da postoji ikakav dogovor o promjeni domaćinstva i rade sve kako bi u svoj Opuzen doveli jedan od najvećih hrvatskih klubova.

"Poštovani članovi kluba, navijači i svi zainteresirani!
Nastavno na sve (dez)informacije u medijima koji dolaze i do nas ovim putem Vas obavještavamo da ćete sve službene informacije moći pročitati jedino i isključivo na Facebook stranicama našeg Kluba. U stalnoj smo i svakodnevnoj komunikaciji s predstavnicima Grada Opuzena, MUP-a i HNS-a kako bi se Kup susret s Rijekom odigrao sukladno planiranom ako to bude moguće vezano za pitanja sigurnosti i organizacije. Zahvaljujemo svim dionicima ovog procesa na pomoći, uviđavnosti i kooperativnosti"
, stoji u priopćenju. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!