Nogomet

Prosinečki: Opterećuju me loši rezultati, ali to je jednostavno tako. Moramo još puno raditi'

Mario Borko • utorak, 10.09.2024.
Prosinečki: Opterećuju me loši rezultati, ali to je jednostavno tako. Moramo još puno raditi'
Foto: Pixsell

Crna Gora je u ponedjeljak doživjela četvrti uzastopni poraz pod vodstvom Roberta Prosinečkog. Sokolovi su u Nikšiću poraženi od Walesa nakon što su već u trećoj minuti bili u zaostatku od dva gola...

Nakon obećavajućeg početka u ožujku i dvije pobjede protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije, reprezentacija Crne Gore pod vodstvom Roberta Prosinečkog doživjela je četiri poraza u nizu, a hrvatski stručnjak nalazi se u vrlo nezavidnoj situaciji.

Igraj na utakmice Lige B Lige nacija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Crnogorci su na otvaranju Lige B Lige nacija izgubili od Islanda s 2:0, a u ponedjeljak su na svom terenu u Nikšiću izgubili od Walesa 1:2. Igra u obje utakmice nije bila toliko loša, ali Sokolovi su protiv Velšana u zaostatak od dva gola pali već u trećoj minuti susreta. Driton Camaj dao je u 73. nadu u preokret, ali povratka nije bilo.

“Kad tako rano padneš u zaostatak od dva gola to najčešće završava katastrofom, ali dečki su se borili do zadnje minute i zato im moram čestitati. Izgubili smo, ali smo stvarali puno šansi. U dva navrata smo pogodili okvir gola, imali pet-šest zicera, ali nije išlo. Dečki su izuzev prve tri minute igrali odlično, ali teško je kad izgubiš. Moramo se okrenuti utakmicama koje slijede“, rekao je Prosinečki nakon utakmice.

Crna Gora je na dnu svoje skupine u Ligi B Lige nacija, a tek joj slijede dvoboji s prvim favoritom Turskom. Crnogorci su u lipnju izgubili od Belgije (2:0) i Gruzije (3:1) tako da su sada u vrlo negativnom nizu rezultata, a 11. listopada gostuju u Turskoj.

“Opterećuju me loši rezultati, ali to je jednostavno tako. Imamo još puno posla pred nama, čekaju nas dva teška gostovanja u listopadu i vidjet ćemo kako ćemo proći u Turskoj i Walesu. Na Islandu smo primili dva gola iz prekida, protiv Walesa smo imali konfuzne tri minute. Kad smo zdravi onda smo jako dobra ekipa, a i večeras smo pokazali da možemo. Moram spomenuti atmosferu koja je bila odlična, po vrlo teškom vremenu, navijači su nas bodrili do samog kraja“, zaključio je legendarni “Žuti“ koji je prije Crne Gore vodio Rudeš, a do sad je u karijeri bio izbornik Bosne i Hercegovine te Azerbajdžana. test

FOTO: R.R./ATAImages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!