Fanatik

Poljičak pokazao najbolje kulinarske sposobnosti na izvlačenju parova za Davis Cup

Sportnet, Mario Borko • četvrtak, 12.09.2024.
Poljičak pokazao najbolje kulinarske sposobnosti na izvlačenju parova za Davis Cup

Hrvatski tenisači ovaj vikend igraju vrlo važan susret protiv Litve, a na ždrijebu parova vladala je opuštena atmosfera. Tenisači obiju reprezentacija natjecali su se u kulinarskim sposobnostima...

Hrvatska sutra od 17 sati kreće u vrlo važan Davis Cup meč protiv Litve. Pobjednik će imati mogućnost u veljači igrati kvalifikacije za odlazak na završnicu Davis Cupa, a gubitnika u istom terminu čeka meč za ostanak u Svjetskoj skupini 1.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Izvlačenje parova za susret Hrvatske i Litve u Davis Cupu imalo je zanimljivu uvertiru. Na domjenku organiziranom uoči izvlačenja pred igrače je postavljen izazov: zamijesiti tijesto s pirovim brašnom, ubaciti bučine sjemenke, a da se pritom postigne odgovarajuća veličina tijesta.

Iako se nisu dijelile nagrade natjecateljski duh nije izostao. Po dva igrača iz obje reprezentacije bili su nasuprot, praćeni navijanjem i podrškom, te su prilično ozbiljno shvatili što se od njih očekuje, uz neizbježno zadirkivanje kolega iz reprezentacije ako im nije išlo od ruke.

Na kraju, iako službenog proglašenja nije bilo, čini se da je materijal za chefa najviše iskazao Mili Poljičaktest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!