Nogomet

Varteks uoči velikog dvoboja s Osijekom dočekuje Slatinu

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 13.09.2024.
Varteks uoči velikog dvoboja s Osijekom dočekuje Slatinu

Nogometaši Varteksa u subotu će ugostiti Slatinu, petog novajliju u prvih pet kola u ligi, a u susret Bumbari ulaze kao papirnati favoriti.

Ipak, papir ne znači ništa, igra samo ono prikazano na zelenom travnjaku, a Varteksovci iz dvije posljednje utakmice imaju gol razliku 8:0, i svih šest bodova.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Utakmica će se igrati u Nedelišću, na SRC Trate s početkom u 16:30, jer je Sloboda zauzeta radi prvenstva Hrvatske.

Subotnji protivnik, Slatina je skupila četiri boda, iz četiri utakmice, a u Varaždin, pardon Nedelišće, sigurno ne dolazi s bijelom zastavom.

Dobra vijest za trenera Beseka svakako je povratak Davora Telebara u igrački kadar. Gostovanje u Predavcu ovaj mladi bočni igrač propustio je, radi kartona. Vrlo je neobična, kuriozitetna situacija da u prve tri utakmice u svakoj dobiješ karton.

"Pa da, to mi se još nije dogodilo, je malo neobično, ali moglo se bez najmanje dva od ta tri kartona. Šteta, posebno za ovaj posljednji, koji je dobiven kada je utakmica već bila odlučena" kazao je Telebar.

A upravo posljednju domaću utakmicu je odradio odlično. Načeo je goste iz Nedelišća, u akciji koja je započela i završila s njim.

"Da, dobro je bilo, odnio sam loptu u duelu, istrčao do kaja, i eto, našao sam se u pravoj situaciji, bio na pravom mjestu pa me i nagradilo golom" ističe Telebar te nastavlja.

"Mislim da smo stvarno dobro ušli u utakmicu, i tako trebamo svaku utakmicu" ističe Telebar, koji ove sezone igra malo desnog, malo lijevog beka.

"Nema to puno veze, igranje na invertiranim pozicijama je danas sasvim normalno, igrat ću što god treba" smatra desni i lijevi bek Varteksa, pristigao ovog ljeta iz Poleta, a radi dolaska u redove Bumbara nije požalio.

Odličan rad rezultirao je s gol razlikom od čak 8:0 u posljednje dvije utakmice, a Bumbari se nadaju i nastaviti niz, ove subote protiv Slatine.

"Nova ekipa, peta utakmica s novajlijama, na nama je da krenemo od prve minute, samo se nas pita u ovoj utakmici. Nećemo moći igrati na Slobodi, ali nema veze, u Nedelišću je odlično igralište, a i blizu je, stoga se nadam da će doći i naša publika" ističe Telebar.

A samo par dana nakon Slatine, slijedi Osijek, u šesnaestini finala kupa.

"Odmah nakon Slatine nam dolazi Osijek, o kojem ne moramo trošiti riječi. Idemo samo probati odigrati što je bolje moguće, naša publika bi trebala doći u velikom broju, i sigurno ćemo ostaviti srce na terenu" zaključuje Telebar. test

FOTO: NK Varteks

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!