Nogomet

Vušković zabio za Westerlo u remiju kod Anderlechta!

Petar Jenjić • subota, 14.09.2024.
Vušković zabio za Westerlo u remiju kod Anderlechta!
Foto: Saša Miljević/PIXSELL

Nogometaši Westerloa igrali su na gostovanju kod Anderlechta u sklopu sedmog kola belgijskog prvenstva. Dvoboj je završio 2:2, a drugi pogodak za goste postigao je Luka Vušković...

Odigrana je utakmica sedmog kola belgijskog prvenstva između Anderlechta i Westerloa. Jako zanimljiv dvoboj završio je podjelom bodova, 2:2. Anderlecht i dalje ostaje bez poraza ove sezone, ali ne može biti zadovoljan remijem po pitanju svojih ambicija.

Igraj na belgijsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U devetoj minuti susreta Anderlecht je poveo pogotkom Luisa Vazqueza. Do kraja poluvremena gosti su poravnali, odbijanac je iz blizine pospremio Emin Bayram.

Preokret je stigao u 60. minuti, "svijeća" je stigla u kazneni prostor Anderlechta, a najviši u skoku bio je Luka Vušković koji loptu šalje glavom u mrežu. Tražio je domaćin prekršaj na vrataru, ali do njega nije došlo.

Mladom hrvatskom nogometašu to je bio drugi pogodak od dolaska u ovaj belgijski klub.

Anderlecht je zabio u 84. minuti nakon odlično odigrane akcije. Poentirao je Mario Stroeykens. Do kraja nije bilo promjene rezultata i kada se sve zbroji i oduzme, konačan ishod možda je i najpošteniji.

Luka Vušković odigrao je svih 90 minuta za Westerlo, Matija Frigan napustio je igru u 80. minuti. Sa svojom momčadi sada su na 11 bodova iz sedam utakmica. test

Belgijsko prvenstvo, 7. kolo:
Anderlecht - Westerlo 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!