Nogomet

Petković: 'Znamo da je Bayern među najboljima na svijetu, ali svjesni smo i naših kvaliteta'

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.09.2024.
Petković: 'Znamo da je Bayern među najboljima na svijetu, ali svjesni smo i naših kvaliteta'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dinamo ima najteži mogući start u Ligu prvaka, u Münchenu gostuje kod Bayerna koji je za vikend nemilosrdno u gostima svladao Holstein Kiel sa 6:1...

Jedan od ključnih Dinamovih igrača, Bruno Petković, svjestan je Bayernove snage, ali upozorava kako i Dinamo ima svoje kvalitete.

Igraj na Bayern - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bayern je odlična ekipa, ali sve ono što se događa u našoj svlačionici je dokaz da se ne zadovoljavamo samo dolaskom ovdje. Znamo koliko je Bayern kvalitetan, među najboljima je na svijetu, ali svjesni smo i naših kvaliteta. Moramo igrati na svoje karte i probati izvući bod ili bodove."

Petkovića zanima učinak momčadi, a ne njegov osobni.

"Osobni učinak, gol ili asistenciju manje mi je bitan nego da momčad uzme bodove. Bitan mi je rezultat, moj učinak dolazi kasnije. Ako se poklopi, bilo bi mi drago, ali ne razmišljam na taj način, bitno mi je da mi odigramo dobro i dođemo do pozitivnog rezultata."

Sergej Jakirović nakon poraza od Hajduka istaknuo je kako je to možda i dobrodošao šamar.

"Ne bih se složio s trenerom da je bilo dobro izgubiti. Izjednačena utakmica, na rijetke trenutke sam imao osjećaj da nam mogu naštetiti. Imali smo previše neraspoloženih ofenzivaca, ali ne smiješ izgubiti i ako ti ne ide, moraš uzeti barem bod. No imamo puno kola u prvenstvu da ovo možemo ispraviti." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!