Nogomet

Bild: Bayern u golgeterskom bjesnilu protiv očitih autsajdera

Petar Jenjić • utorak, 17.09.2024.
Bild: Bayern u golgeterskom bjesnilu protiv očitih autsajdera
Foto: Damir Senčar/HINA

Visoka pobjeda Bayerna protiv Dinama odjeknula je i u sportskim medijima, posebno njemačkim koji ističu sjajnu partiju Harryja Kanea i ostatka društva protiv "nedoraslog protivnika"...

Bayern je na domaćem terenu pregazio Dinamo na otvaranju Lige prvaka. Bavarci su slavili s čak 9:2, a jasno, njemački mediji osvrnuli su se na netom završeni dvoboj.

Igraj na Ligu prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bayern je stigao do golgeterskog bjesnila na otvaranju Lige prvaka protiv očitih autsajdera, zagrebačkog Dinama, slaveći furioznu 9:2 pobjedu", napisao je Bild.

Jasno, Nijemci su najveći dio toga posvetili sjajno Harryju Kaneu koji je postigao četiri pogotka, a Die Welt je o Dinamu dodao:

"Svi igrači bili su preopterećeni na svim razinama, a momčad iz Münchena je opravdala svoju reputaciju stručnjaka kada je su u pitanju otvaranja Lige prvaka. Ovo im je bila 21. uzastopna pobjeda u prvom kolu."

Španjolski As izdvojio je naslov: "Bayernova svirepost u u debiju.", ističući da nisu imali nikakvih problema u "pobjedi koja će se pamtiti."

U naslovu Marcinog tekstualnog prijenosa utakmice stoji: "Skandalozno razvijanje u Münchenu uz četiri gola Kanea." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!