Nogomet

Banović: 'Moćni su, jaki, izdržljivi, brzi, ali i mi imamo nekoliko aduta'

Petar Jenjić • utorak, 01.10.2024.
Banović: 'Moćni su, jaki, izdržljivi, brzi, ali i mi imamo nekoliko aduta'
Foto: Lana Slivar Dominić/HINA

Trener mlade momčadi Dinama, Ivica Banović, najavio je drugo kolo Lige prvaka mladih protiv Monaca. Dvoboj će se igrati u Zaprešiću i Banović se nada da će doći što više navijača...

Pred mladim nogometašima Dinama u srijedu je utakmica drugog kola Lige prvaka mladih. Protivnik će biti Monaco, dvoboj počinje u 14 sati, a najavio ga je trener Ivica Banović za službene klupske stranice:

Igraj na Ligu prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Od prošle utakmice protiv Bayerna vratila su se četiri igrača. Ovaj tjedan su došli: Mikić, Šunta, Čutuk… Šutalo i Miljak su isto tu i sad imamo više igrača u kadru."

U prvom kolu Monaco je upisao pobjedu:

"Gledao sam jednu njihovu utakmicu jer u prvenstvu igraju u sasvim drugom kadru. Dobili su Barcelonu 4:3, moćni su, jaki su, izdržljivi, brzi, ali i mi imamo nekoliko aduta. Bit će otvorena utakmica. I jedni i drugi željet ćemo pobjedu, oni žele još jednu, mi kod kuće svakoga dobiti."

Utakmicu će igrati u Zaprešiću:

"Nismo bili u Zaprešiću, možda bi bilo bolje, ali nije važno. Liga prvaka, igraš protiv Monaca, vjerojatno će biti dosta ljudi, mislim da većeg motiva nemaju. Kad se igra Liga prvaka, bitno je ono što hoćeš pokazati taj dan. Volio bih da bude što više navijača, to daje atmosferu dečkima. Pozitivna energija uvijek dobro dođe." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!