Nogomet

Bjelica: 'Čestitao sam dečkima na pobjedi, ovo je velika pobjeda premda vrijedi jedan bod'

Branimir Korać, HINA • četvrtak, 03.10.2024.
Bjelica: 'Čestitao sam dečkima na pobjedi, ovo je velika pobjeda premda vrijedi jedan bod'
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nenad Bjelica definitivno je probudio momčad i podigao je s dna na kojem se našla. Dinamo je odigrao jako dobru utakmicu, ali na kraju nije uspio slaviti nego se morao pomiriti s remijem 2:2.

Čestitao sam dečkima na pobjedi, premda smo osvojili jedan bod, kazao je Dinamov trener Nenad Bjelica nakon 2:2 rezultata protiv Monaca u susretu drugog kola Lige prvaka.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Odigrali smo vrlo kvalitetnu utakmicu, vodili smo 2:0, ništa nije upućivalo da bi nas protivnik mogao ugroziti. Zaslužili smo tri boda, čestitao sam dečkima na pobjedi, ovo je velika pobjeda premda vrijedi jedan bod, jer su shvatili da mogu i da mi u ovoj Ligi prvaka imamo što za reći," kazao je Bjelica za HTV nakon susreta.

"Bit ćemo konkurenti u svakoj utakmici, a vidjet ćemo što će nam to donijeti. Mislim da niti protiv jednog protivnika nećemo biti inferiorni," dodao je.

Bjelica se osvrnuo i na igru koju je prikazala njegova momčd.

"Bila je to sjajno trkački odrađena utakmica, sjajno taktički odrađena, bili smo agresivni, bila je to perfektna utakmica s dvije greškice. Kada ekipu koja je pobijedila Barcelonu i koja ima ofanzivnu moć ostavite na dvije prilike, morate biti zadovoljni."

Bjelica je naglasio kako se njegova momčad dobro prilagodila na teške uvjete za igru, ali i protivnika.

"Znali smo se prilagoditi na teren, te na protivnika. Nismo imali vremena uigravati, ali ovo su inteligentni igrači. Nemam zamjerke dečkima, svi su bili sjajni. Ekipa je u novom sustavu pokazala da može igrati kvalitetno i da može biti konkurentna ekipi kao što je Monaco. Radujemo se idućim utakmicama," kazao je Bjelica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!