Nogomet

Emery ima lijek za Bayern, pobijedio ga je s trećom različitom momčadi

HINA, Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.10.2024.
Emery ima lijek za Bayern, pobijedio ga je s trećom različitom momčadi
Foto: Mario Strmotić/HINA

Bayern je u drugom kolu Lige prvaka gostovao kod Aston Ville i upisao je poraz 1:0. Unai Emery tako je postao drugi aktivni trener koji je s tri različite momčadi svladao Bayern...

Kada odigramo ovako dobru utakmicu onda bi se i poraz prihvatio daleko lakše, rekao je Unai Emery, trener nogometaša Aston Ville, koji su na domaćem terenu svladali Bayern 1:0 u ogledu drugog kola Lige prvaka.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Pobjeda je nakon svega konačna nagrada. Zasad dobro brodimo prema našem cilju, a to je prolazak u drugi krug Lige prvaka. Imamo maksimalnih šest bodova, ali i puno posla ispred sebe", komentirao je španjolski strateg koji je nastavio biti koban po bavarski klub.

Naime, uz Josea Mourinha sada je Unai Emery jedini aktivni trener koji je pobijedio Bayern s tri različite momčadi. Prije Aston Ville bacao je njemačkog nogometnog giganta na koljena s Paris St. Germainom i Villarrealom.

Pobjednički pogodak postigao je Duran u 79. minuti, a zanimljivo je navesti kako je posljednji poraz u grupnoj fazi Lige prvaka Bayern upisao daleke 2017. godine od PSG-a. Parižane je tada vodio upravo Unai Emery.

"Bilo je trenutaka u susretu kada nam je bilo teško i trebalo je izdržati. U tome smo uspjeli i to zajedničkim snagama. Izvukli smo se iz toga, a kao nagrada je došao pogodak vrijedan tri boda", zadovoljno je zaključio 52-godišnji Emery koji je na poziciji trenera Aston Ville od 2022. godine. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!