Nogomet

Vušković radi čuda, svojim golovima spasio Westerlo od neočekivanog poraza

Branimir Korać • petak, 04.10.2024.
Vušković radi čuda, svojim golovima spasio Westerlo od neočekivanog poraza
Foto: Saša Miljević/PIXSELL

Luka Vušković nastavlja sa sjajnim nastupima, upisao je još jednu odličnu utakmicu, a ovaj put s dva gola donio je bod Westerlou protiv Beerschota. Svoj doprinos dao je i Matija Frigan, ovaj put ne pogotkom nego asistencijom...

Westerlo je ugostio u desetom kolu Beerschot i očekivala se njegova pobjeda. Iako je bio bolji protivnik, stvorio pregršt prilika, na kraju se morao zadovoljiti samo remijem.

Igraj na utakmice belgijskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Spasitelj Westerloa bio je Luka Vušković koji je postigao oba pogotka, dva puta je vraćao svoju momčad iz zaostatka i tako spriječio ono što su svi još manje očekivali - poraz.

Gosti su prvi put šokirali domaćina u 24. minuti kada je Tom Reyners pogodio mrežu Sinana Bolata i tih 0:1 stajalo je na semaforu sve do 61. minute.

Westerlo tada dolazi do poravnanja, Dogucan Haspolat ubacio je loptu iz kornera, a Vušković se odlično snašao i glavom skrenuo loptu u mrežu.

Krenuo je Westerlo po preokret, ali umjesto njegovog pogotka, stigao je novi pogodak na drugoj strani. Ryan Sanusi u 81. minuti vraća prednost na stranu Beerschota.

Odmah je domaćin stvorio pritisak i nakon jednog udarca izvana, lopta se odbija od Matije Frigana do Vuškovića koji iz blizine zabija za konačnih 2:2.

I Vušković i Frigan odradili su cijelu utakmicu, a Davor Matijaš ostao je na klupi kod gostiju od početka do kraja. test

Belgijsko prvenstvo, deseto kolo:
Westerlo - Beerschot 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!