Fanatik

Maksimirska krtica posjetila Sunderland i ostavila u čudu Leedsovog vratara

Branimir Korać • petak, 04.10.2024.
Maksimirska krtica posjetila Sunderland i ostavila u čudu Leedsovog vratara

U središnjem dvoboju devetog kola engleskog Championshipa Sunderland je ugostio Leeds, a susret je okončan 2:2 uz veliki kiks vratara gostiju Illana Mesliera. U 97. minuti kada se samo čekao kraj susreta, lagana lopta išla je prema Meslieru, očito se nezgodno odbila i prošla točno pokraj njega te završila u mreži...

Kiksevi vratara nisu nešto što se rijetko viđa, ali nije niti nešto neočekivano. Veliki broj vratara je u igri, još veći broj golova, a još veći broj udaraca na gol.

Igraj na utakmice Championshipa na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

No postoje oni kiks golovi koji su ipak rjeđe viđeni, golovi kod kojih vratari izgledaju poput amatera, a upravo takav pogodak primio je Illan Meslier.

Meslier nije anonimac, cijenjen je vratar iako još relativno mlad, prošao je sve mlade francuske selekcije i nerijetko se spominjao u kontekstu prelaska iz Leedsa u neke veće klubove.

No, u gostima kod Sunderlanda reagirao je kao amater, vratar anonimac i dugo će pamtiti ovaj pogodak.

Leeds je vodio 2:1 golovima Joela Piroea i Juniora Firpa, igrali su se posljednji trenuci susreta kada je ubačena lopta u 16 metara Leedsa, išla je prema Meslieru koji ju je pokušao uhvatiti, ali ona se ne odbija kako je Francuz očekivao i prolazi pokraj njega i ulazi u mrežu.

Da stvar bude još gora, Leeds bi ovom pobjedom uhvatio bodovni priključak sa Sunderlandom na vrhu ljestvice. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

VideoFanatik
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!