Nogomet

Rijeka će vrlo vjerojatno ponovno biti domaćin u kup utakmici

Petar Jenjić • srijeda, 09.10.2024.
Rijeka će vrlo vjerojatno ponovno biti domaćin u kup utakmici
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Rijeka bi i u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa mogla biti domaćin protiv niželigaša jer stadion Bednje ne zadovoljava sigurnosne standarde za organizaciju susreta...

Nakon zamijene domaćinstva s Neretvancem jer je MUP procijenio da se utakmica ne može igrati u Opuzenu, nogometaši Rijeke mogli bi još jednom igrati kod kuće u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Njen protivnik u osmini finala natjecanja trebala bi biti Benja Beletinec, 22. listopada. Klub je dobio policijsko mišljenje da im stadion nije dovoljno dobro opremljen za organizaciju s naznakom da domaćini budu negdje drugo, piše Novi list.

U propozicijama stoji:

Sudionici natjecanja koji igraju na domaćem terenu, mogu utakmice organizirati isključivo na terenu koji je za istu natjecateljsku godinu licenciran za odigravanje prvenstvenih utakmica tog kluba. Klub domaćin ne može mijenjati mjesto odigravanja utakmice, niti međusobnim dogovorom klubova. Samo u slučaju više sile ili radi sigurnosnih razloga i sprječavanja eventualnih štetnih posljedica, uz pisanu suglasnost oba kluba, može se odobriti zamjena mjesta domaćinstva utakmice.

Iznimno, tijelo koje vodi natjecanje može u slučaju opravdanog razloga, i uz suglasnost oba kluba, odrediti da se utakmica igra na drugom licenciranom igralištu, a ne onom na kojem klub domaćin igra prvenstvene utakmice.

Još preostaje potez Povjerenstva za Kup natjecanje, a čini se kako bi Rijeka još jednom mogla izaći u susret svom protivniku koji je u ranijim fazama ovog natjecanja izbacio Belišće i Orijent. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!