Nogomet

Luka Sučić: 'Nadam se prvijencu jer sam već duže vremena tu'

Petar Jenjić • srijeda, 09.10.2024.
Luka Sučić: 'Nadam se prvijencu jer sam već duže vremena tu'
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Luka Sučić danas se na press konferenciji reprezentacije osvrnuo na odličan pogodak protiv Atletico Madrida, ali i na učinak svog rođaka Petra koji je zabio za Dinamo protiv Monaca...

Na današnjoj press konferenciji bila su dvojica hrvatskih reprezentativaca, Petar i Luka Sučić. Luka se osvrnuo na sjajan pogodak za Real Sociedad u susretu protiv Atletico Madrida:

Igraj na Ligu nacija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Sjajan gol, ali šteta što nismo došli do pobjede. Sretan sam zbog igara u Španjolskoj, nogomet je puno drugačiji nego u Austriji. Igra se više, u Austriji je više trke i nabijanja. Meni Španjolska puno više odgovara, vidi se po utakmicama kako igram. Jako sam sretan, svi su me odlično primili, dobro se uklopio. Moram i dalje raditi i spreman sam za iduće izazove."

Je li bio ljepši njegov ili Petrov protiv Monaca?

"To morate vi ocijeniti, oba su lijepa. Čestitao sam mu na golu. Pratio sam utakmicu i šteta što je završilo 2:2. Dinamo i svi igrači mogu biti ponosni da su fantastično odigrali protiv ekipe koja je pri vrhu Ligue 1. Svoj gol sam posvetio obitelji koja je uvijek uz mene."

Osvrt na novo okupljanje:

"Drago mi je što smo se svi okupili. Sad nas čekaju dvije teške, domaće utakmice, posebno protiv Španjolske. Nezgodna ekipa, iako je bez bodova. Mislim da ćemo se dobro spremiti i to odlično odraditi. Nadam se prvijencu jer sam već duže vremena tu, nadam se baš na Maksimiru."

Dinamu slijedi utakmica u Ligi prvaka protiv Salzburga, njegovog bivšeg kluba:

"Navijat ću za svog bratića Petra. Navijam za sve klubove kad igra u Europi, bit ću i za Dinamo, bodrit ću i nadati pobjedi. Budućnost nam je sjajna u reprezentaciji, nevažno za poziciju. Imamo bekove, stopere, dobar je miks u veznom redu." test

Liga nacija 2024, Liga A, skupina 1

1Portugal 24:2+26
2Poljska 23:303
3Hrvatska 22:203
4Škotska 23:5-20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Liga nacija 2024, Liga A, skupina 1

1Portugal 24:2+26
2Poljska 23:303
3Hrvatska 22:203
4Škotska 23:5-20

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!