Nogomet

Modrić: 'Znam suca iz Španjolske i navikao sam se na njegovo suđenje, nećemo o tome'

Branimir Korać • srijeda, 16.10.2024.
Modrić: 'Znam suca iz Španjolske i navikao sam se na njegovo suđenje, nećemo o tome'
Foto: Daniel Kasap/HINA

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zadovoljan je nakon dva odigrana susreta u ovom ciklusu Lige nacija. Hrvatska je osvojila četiri boda, ima sve u svojim rukama, a lijepo je saznanje da Martin Baturina i Petar Sučić itekako mogu pomoći...

Na kraju 3:3 u Varšavi u vrlo turbulentnoj utakmici koja je mogla otići na obje strane. Luka Modrić žali zbog propuštene prilike u Poljskoj.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Šteta je jer smo mogli sve riješiti, mislim da smo zaslužili pobjedu, ali teško je kada zabiješ tri gola u gostima, a ne pobijediš. Izgubili smo dva boda, ali i dalje je sve u našim rukama za prolaz u četvrtfinale. Bilo je dosta dobrih stvari, ali opet i neki momenti poput pada koncentracije, mogli smo bolje reagirati u nekim situacijama i izbjeći te golove."

Modrić je prokomentirao i isključenje Dominika Livakovića. Suca Alejandra Hernandeza jako dobro poznaje.

"Ne volim pričati o sucima, moram vidjeti situaciju. Izbija loptu i u tom produžetku možda ga udara, po meni to nije crveni karton. Ali bilo je dosta situacija gdje je mogao bolje reagirati i odsuditi. Znam suca iz Španjolske i naviknuo sam se na njegovo suđenje, nećemo o tome. Nema smisla sada trošiti riječi na suca. Trebamo gledati sebe, bilo je puno dobrih stvari. Šteta zbog tog drugog gola, da odeš na poluvrijeme s 3:1, sigurno je druga utakmica u drugom poluvremenu."

Razlog za zadovoljstvo je svakako dobar nastup mladih aduta Martina Baturine i Petra Sučića.

"Odigrali su stvarno dobru utakmicu i Petar i Martin. Šteta što smo tih zadnjih 20 minuta odigrali s igračem manje, sigurno bismo imali svoje šanse i mogli doći do pobjede, a ovako smo se morali braniti i čuvati taj rezultat. No zadovoljni smo, dobili smo neke nove igrače, Martina, Peru, samo tako neka nastave i pred njima je velika budućnost." test

Liga nacija 2024, Liga A, skupina 1

1Portugal 47:3+410
2Hrvatska 47:6+17
3Poljska 47:9-24
4Škotska 44:7-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Liga nacija 2024, Liga A, skupina 1

1Portugal 47:3+410
2Hrvatska 47:6+17
3Poljska 47:9-24
4Škotska 44:7-31

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!