Nogomet

Marin Jakoliš briljirao na otvaranju sezone, njegov Macarthur vrlo uvjerljivo slavio

Branimir Korać • nedjelja, 20.10.2024.
Marin Jakoliš briljirao na otvaranju sezone, njegov Macarthur vrlo uvjerljivo slavio
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Počela je nova sezona australske A-League, a Marin Jakoliš odigrao je sjajnu utakmicu na startu. Hrvatski internacionalac postigao je dva pogotka i dodao tome jednu asistenciju u pobjedi Macarthura protiv Perth Gloryja s visokih 6:1...

Marin Jakoliš još prošle sezone bio je važan adut Macarthura, a početak sezone potvrđuje kako će ponovno igrati ključnu ulogu.

Igraj na utakmice A-League na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U prvom kolu nove sezone njegov Macarthur ugostio je u Sydneyju Perth Glory i svladao ga je s vrlo uvjerljivih 6:1, a upravo Jakoliš bio je prvo ime susreta.

Bio je to općenito gledano sjajan nastup hrvatskog internacionalca koji je postigao dva pogotka, kod još jednog asistirao, ali i u igri ostavio je sjajan dojam.

Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom poluvremenu koje je Macarthur dobio s čak 5:0 i bilo je samo pitanje konačnog rezultata.

Golijadu je u sedmoj minuti otvorio Jed Drew da bi nakon toga zabijali i Jake Hollman i Tomislav Uskok. U posljednjih 15 minuta prvog dijela Jakoliš je dva puta bio strijelac za veliku prednost na odmoru.

Nakon 15 minuta igre u drugom dijelu Jakoliš se prebacio među asistente, a Valere Germain povisio je na 6:0 da bi u 74. minuti Adam Bugarija samo smanjio na konačnih 6:1.

Jakoliš je igrao do 75. minute kada ga je zamijenio Walter Scotttest

A-League, prvo kolo:
Macarthur - Perth Glory 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!