Nogomet

Hrvatski derbi u Ateni završio bez pobjednika, velika gužva na vrhu grčke lige

HINA, Mario Borko • nedjelja, 20.10.2024.
Hrvatski derbi u Ateni završio bez pobjednika, velika gužva na vrhu grčke lige
Foto: Pixsell

Nedjelja je u Grčkoj bila rezervirana za četiri utakmice tamošnjeg prvenstva, a u akciji je bilo nekoliko bivših i sadašnjih reprezentativaca. S obzirom na rezultate situacija na vrhu nakon osam kola je vrlo neizvjesna...

U derbiju osmog kola grčkog nogometnog prvenstva AEK i PAOK su u Ateni odigrali 1:1, a u susretu su nastupila i tri hrvatska nogometaša Domagoj Vida, Dejan Lovren i Dominik Kotarski.

Igraj na utakmice grčke Super Lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gosti su poveli u 15. minuti preko Abdula Babe, a izjednačio je Frantzdy Pierrot u 25. minuti. Za atenski sastav je nastupio Domagoj Vida, dok su na suprotnoj strani igrali Dominik Kotarski i Dejan Lovren.

Panathinaikos je na gostovanju pobijedio OFI s 1:0, a pogodak odluke zabio je Brazilac Tete u 6. minuti. Za PAO je cijeli susret odigrao hrvatski nogometaš Tin Jedvaj.

Olympiakos je u Pireju odigrao 2:2 protiv Levadiakosa. Domaćin je poveo 2:0 golovima Chiquinha (2) i Ayouba El Kaabija (21-11m), no gosti su uspjeli izjednačiti, a strijelci su bili Alen Ožbolt (45+1) i Giannis Gianniotis (57).

Na ljestvici vodi Aris sa 17 bodova, koji je s 2:0 pobijedio Kallithea, a na jednakom je učinku i PAOK na drugom mjestu. Treći je AEK s 15 bodova. Olympiakos također ima 15 bodova, dok Panathinaikos drži šesto mjesto s 12 bodova. test

FOTO: RAFAIL GEORGIADES / EUROKINISS/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!