Fanatik

Joško Gvardiol obrambeni je igrač s najviše golova u Premier ligi ove kalendarske godine!

Mario Borko • nedjelja, 20.10.2024.
Joško Gvardiol obrambeni je igrač s najviše golova u Premier ligi ove kalendarske godine!
Foto: EPA

Najskuplji branič svih vremena nastavlja oduševljavati. U nedjelju je na gostovanju kod Wolverhamptona zabio još jedan spektakularan pogodak, a Građani su došli do tri vrlo vrijedna boda. Gvardiol se šestim golom osamostalio na ljestvici braniča s najviše zgoditaka u 2024. godini...

Hrvatska je od svoje samostalnosti poznata po nevjerojatno dobrim rezultatima u nogometu i fantastičnim igračima, a najnovije čudo iz Lijepe naše je Joško Gvardiol. Najskuplji branič u povijesti na sceni je tek pet sezona, ima 22 godine, a drugu sezonu zaredom ključan je igrač jednog od najjačih klubova na svijetu.

Igraj na Premiership na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bivši branič Dinama skupio je već 37 nastupa za Vatrene, a u Manchester Cityju je u nedjelju na gostovanju kod Wolverhamptona stigao do svog sedmog pogotka.

Pep Guardiola “izumio“ je poziciju za ljevonogog braniča, a on mu iz utakmice u utakmicu vraća na spektakularan način.

Gvardiol je kod Wolvesa zabio šesti gol u Premier ligi u 2024. godini i time postao branič s najviše golova u ovoj kalendarskoj godini. Do sad je bio izjednačen sa Švicarcem Fabianom Schärom i Brazilcem Gabrielom koji su postigli po pet.

Najdojmljivije od svega je način na koji Gvardiol postiže te golove, u maniri krila ili rasnih napadača. Ponavljamo, samo su mu 22 godine i zaista je zastrašujuće pomisliti u kakvog će se igrača hrvatski reprezentativac razviti kada dođe u “najbolje godine“. test

FOTO: TIM KEETON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!