Ostali sportovi

Boroš i Primorac u polufinalu!

Boris Bilas • nedjelja, 30.04.2000.

Tamara Boroš očekivano jaka i opasna. (Snimio: Dražen Patarčić)

Hrvatska već ima četiri osigrane medalje na Europskom stolnoteniskom prvenstvu u Bremenu! Nakon ekipne (ženska reprezentacija) i mješovite (Paović/Tošić) kolajne osigurali smo najmanje bronce i u pojedinačnim borbama: a tko drugi nego Tamara Boroš i Zoran Primorac!

Dva naša najbolja reketa su u današnjim dvobojima u Bremenu izborili polufinala, što znači da im je osigurana barem brončana medalja. Za sjajnije odličje potrebna je još barem jedna pobjeda.

Tamara Boroš i Zoran Primorac igrat će u polufinalu stolnoteniskog Europskog prvenstva u Bremenu. Oni su današnjim četvrtfinalnim pobjedama osigurali najmanje brončane medalje, a sutra će pokušati ući i u finale.

Boroš je u svom četvrtfinalnom susretu pobijedila Austrijanku Liu sa 3:1 u setovima, a Zoran Primorac je nakon velike borbe slavio protiv poljaka Blaszczyka u pet setova (3:2).

U polufinalu Boroš će igrati protiv Nijemice Steff koja je iznenadila drugu nositeljicu Tian-Zorner, dok će Primorac igrati s vjerojatno najboljim stolnotenisačem svih vremena Šveđaninom Waldnerom. Tako će se Hrvatska s ovog EP-a vratiti sa četiri medalje što je sjajan rezultat s kojim je naša reprezentacija potvrdila da je jedna od najjačih vrsta na starom kontinentu!

Rezultati:
Boroš - Liu 3-1 (21-15, 22-20, 16-21, 21-13)
Primorac - Blaszczyk 3-2 (7-21, 21-19, 11-21, 21-16, 21-18)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!