FA kup, četvrtfinale, 06.03.2010, 18:20 h
Fulham
Fulham 0:0 Tottenham
Tottenham

Fulham i Tottenham na popravni ispit

Marin Vuković • subota, 06.03.2010.
Fulham i Tottenham na popravni ispit

Četvrtfinalni susret FA kupa između Fulhama i Tottenhama na Craven Cottageu završen je neodlučenim rezultatom i bez pogodaka, što znači da će iste dvije momčadi popravni ispit morati polagati u ponovljenoj utakmici na White Hart Laneu.

Sva trojica hrvatskih reprezentativaca našli su se u početnom sastavu Spursa koji je istrčao na Craven Cottage i sva trojica odigrali su svih 90 minuta. Ni jedna ni druga momčad, međutim, nisu pronašle put do mreže pa će svoj plasman u polufinale tražiti u ponovljenoj utakmici.

Slabo prvo poluvrijeme nije donijelo puno dobrog nogometa, no nešto više prilika imali su gosti, koji su preko Nike Kranjčara i Petera Croucha mogli doći do vodećeg pogotka.

U drugom poluvremenu probudio se i Fulham i već u prvoj minuti zaprijetio preko Zoltana Gere, a škaricama je za goste pokušao i Roman Pavljučenko.

Neodlučen ishod možda je i najpošteniji, no u kup natjecanju on ne znači mnogo. Nova će se utakmica igrati 24. ožujka na White Hart Laneu, a tada ćemo morati saznati putnika na Wembley.

FA kup

četvrtfinale

Portsmouth2:0Birmingham City
Fulham0:0Tottenham
Reading2:4Aston Villa
Chelsea2:0Stoke City
Tottenham3:1Fulham

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!