Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 12.09.

Dario Dodić • nedjelja, 12.09.2010.

Prvo kolo NFL-a je pred nama, barem veći dio utakmica, vrijeme je da se probudi Dr. NFL...

Kakva umišljenost bez pokrića, to je prestrašno. Ali nema veze, treba imati samopouzdanja, da se može odigrati i hrabrije ako treba. Da smo sve moje dosadašnje parove igrali u singlu i za jednak ulog, bili bismo u plusu, zato je pametno igrati na taj način, iako, budimo realni, Hrvati imaju sasvim drugačiji mentalitet i želimo brzu zaradu, makar u procesu završili na gubitku.

Danas mi se više parova sviđa nego jučer, pitanje je samo je li to dobro ili loše. Procijenite što se vama sviđa, a ja ću se utopistički nadati da ću pogoditi sve. Jučer sam pogodio Soncka strijelca za Lierse, danas neću izlaziti s takvim glupostima.

Genoa - Chievo, 1, 1,70
Iako današnja kretanja koeficijenata reagiraju na određene probleme s ozljedama kod domaćeg sastava (pada koeficijent na Chievo), odigrat ću ono što sam još jučer zapikirao. Genoa je i prošle sezone bila sjajan domaćin, sada su još jači. Chievo je također dobro ušao u sezonu, ali mislim da će većinu bodova sakupiti kod kuće.

Villarreal - Espanyol, 1, 1,75
Iako prošli put nisu niti gola zabili kada sam ih tipovao, ne odustajem od Villarreala. Stvarno igraju lijepo i efikasno (očito ne uvijek) i ovakve utakmice moraju dobivati. One priče da im je na pameti utakmica Europske lige s Dinamom mi ne piju vodu, Villarreal igra Primeru, a ne 1.HNL, spremni su za ritam dvije utakmice tjedno. Ovdje igram na temelju svog osjećaja, imajte to na umu prilikom izbora uloga. Također uzmite u obzir da me u pripremnom roku fascinirala i Benfica, a vidjeli ste kako im ide u prvenstvu.

Lillestrom - Start, više od 2,5, 1,50
I ovo sam odigrao još jučer, danas mi ne djeluje toliko dobro ovaj tip, ali to možda i nije loša stvar. Statistika govori u prilog ove oklade, pogotovo uzmemo li u obzir učinak Starta u gostima. Tri gola su dovoljna.

Nadal - Đoković, 1, 1,45
Ovdje me prije svega privukao koeficijent. Iako se radi o hardu na kojem Đoković ima odličan skor protiv Nadala, mislim da će ovo uzeti Nadal. US Open mu nedostaje u vitrini, danas mu je savršena prilika uzeti ga. Još nije izgubio set, Nole je sinoć odigrao pet napornih setova protiv Federera, mislim da će svjetski broj 1 ovo uzeti. Sad ili nikad.

Volendam - Almere, više od 2,5, 1,45
Na ovo pada koeficijent vani, ali i bez toga bi odigrao golove kada je u pitanju Almere City. Kad-tad će i oni neki under odigrati, ali ipak ih se mora pratiti dok god igraju overe. Volendam doma i nije sklon overima, barem ne ove sezone, ali pomoći će im Almere u tome.

Luzern - Bellinzona, Bellinzona daje gol, 1,45
Prvo što sam htio igrati jest više golova, a onda sam zaključio da je razlika u koeficijentu samo 0,05, a sumnjam da će Luzern dobiti ovo 3:0. Bellinzona nije loša ekipa, zabijaju svima u gostima, vjerujem da će i Luzernu koji je sklon primati golove kod kuće. Nadam se da sam mudro promijenio tip.

Turska - SAD, 2, 1,25
Turci su trebali jučer izgubiti od Srbije, uz mali sudački poguranac su došli do pobjede, iako to nije isprika Srbiji jer su morali pametnije privesti utakmicu kraju. SAD je za Turke drugi svijet i mislim da Turci danas nemaju šanse.

NFL ću malo kasnije objaviti u komentarima, još uvijek razmišljam što odigrati pa treba vidjeti što o svemu misli naš dragi Tomo. Sretno svima!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.09.2010. u 22:27
    hvala jeff reedu na promasenom field goalu 40 sec prije kraja.vec sam trgao listic.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.09.2010. u 17:10
    Atlanta je tipicna domacinska momcad, ja se ne bi nikad usudio igrati na njih u gostima, sve i kad nema big Bena za Pittsburgh. To mi je zapalo za oko iz ove diskusije, a kako uopce nisam proucavao ko igra danas, necu lupetat iz glave o ostalim tekmama.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.09.2010. u 16:08
    ma svakako za male pare... nfl je ipak jako nepredvidljiva liga sa svakom novom sezonom... vidio sam sto prenose, fini program za vikend, ukljucujuci i sutra meni najzanimljiviju utakmicu jetsa i ravensa. mada ja ga nemam pa lovim preko neta, a ionako cu prvu propustit. ove dvije kasnije cu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Papa Bear12.09.2010. u 16:04
    Ma sjebano je 1.kolo NFL-a skroz, nema tu niti jednog zicera, ono da je neka ekipa apsolutni favorit, odnosno nekakav ziheraški koeficijent 1.2/1.3, što se toga tiče, za ulaganje povećih suma novca, tipa 500kn naviše (ili kako kome već  ), bolje pričekajte sljedeće kolo.
    Papa Bear
  • Dario_SNet12.09.2010. u 15:59
    Opcenito mislim da treba prvo kolo igrati sa sitnim ulozima tako da sam naveo samo tekme o kojima imam misljenje, ali eto Pacak me uvijek znao argumentirano oduvjeriti od necega pa me tako natjerao da ne igram GB iako su mu najdraza momcad. Rodgers ima kapacitet za nekih 30-ak poena na ovoj tekmi... [više na forumu]
    Dario_SNet