Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 16.09.

Dario Dodić • četvrtak, 16.09.2010.

Jučerašnji je dan sjajno počeo, imao sam odličan osjećaj, ali je završnica bila bezvezna, kao što i uvijek biva s Ligom prvaka. Danas Europska liga, drugo najgore natjecanje na svijetu...

Satima već gledam u monitor i nemam pojma što bih izabrao. Toliko je opcija, toliko ideja, informacija, ne znam kako izdvojiti žito od kukolja. Na kraju sam se ipak morao odlučiti za nešto, vjerujem da će dobar dio toga proći, samo je pitanje kako ću ih raspodijeliti po listićima.

Lukko - Assat, 1, 1,60
Iako sam ih prošli put promašio, ponovno igram na Lukko. Ovo je neka vrsta derbija zapadne obale, ali Lukko je tu puno bolja ekipa. Pametan savjet koji trebate poslušati jest da kontrolirate ulog jer se radi o prvom kolu. Ja se naravno neću poslušati i odigrat ću ovo malo jače. Lukko je puno bolja ekipa, Assat u najmanju ruku ništa posebno, nadam se da neće zbog mene kiksati domaćini.

AEK - Hajduk, 1, 1,80
Poprilično sam impresioniran Hajdukom ove sezone, ali mislim da će u Grčkoj naletjeti na pretvrd orah. Gledajući derbi s Dinamom shvatio sam da bi Špaco u Europi mogao biti slaba karika. Kratka klupa, sumnjiv tajming sa zamjenama, a i općenito učinak Hajduka u gostima nije jednak onome kod kuće. Da ne ispadne da tipujem na njih samo jer sam iz Zagreba, namjeravao sam i na Villarreal, ali zbog dvije stvari neću - zbog Halilhodžića i činjenice da sam već jednom promašio Villarreal u gostima. Hajduk ne igra kod kuće, štoviše gostovanja u Grčkoj nikomu nisu ugodna i zato tipujem na pobjedu AEK-a.

Porto - Rapid, više od 2,5 golova, 1,65
Iako možda nisu tipične over ekipe, ne mislim da će Porto i Rapid odigrati utakmicu s malo golova. Nekako im paše ta Europska liga, Porto je u sjajnoj formi, a teško je reći nešto protiv Rapida koji je izbacio Aston Villu. Malo je nizak tečaj za moj ukus, ali vani je još niži, odnosno i dalje pada.

Lausanne - CSKA Moskva, 2, 1,55
Svaka čast Lausannei na dosadašnjem uspjehu, ali do Europske su lige došli uz puno sreće i ponešto dobre igre. Moskovski CSKA mora biti prejak za švicarskog drugoligaša i iako koeficijent nije pretjerano primamljiv mislim da Lausanne nema što tražiti u ovoj utakmici. Imali su dosad uspjeha i protiv solidnih europskih ekipa, ali mislim da je CSKA ipak prevelik zalogaj.

Bešiktaš - CSKA SOfija, više od 2,5 golova, 1,80
Bešiktaš je u odličnoj formi, imaju sjajne igrače i jedini minus je što za vikend igraju protiv Fenera u prvenstvu. S druge strane, ne smatram CSKA Sofiju toliko slabom ekipom da bih odigrao 1,35 na Bešiktaš. Draža mi je opcija više golova koja se i odlično plaća. Gosti najavljuju hrabru i ofenzivnu utakmicu, kažu da nemaju što izgubiti. Napadački će i Bešiktaš, bit će prostora za golove.

PSV - Sampdoria, više od 2,5 golova, 1,90
Prvo sam htio igrati više golova, onda sam se prebacio na jedinicu i na kraju se vratio na više golova. Talijani su vrlo sumnjivi u Europskoj ligi, to je natjecanje često ispod njihove časti, ali i takvi često doguraju daleko. Sampdoria mi je draga ekipa i uvijek igraju napadački, unatoč izostanku Pazzinija tako će i danas, s tri špice. PSV ima dovoljno napadačke moći za zabiti nekoliko golova Sampdorijinoj obrani koja bi mogla biti propusna u Europskoj ligi i zato uzimam ovih 1,90 jer smatram da ima vrijednosti u tom koeficijentu.

Puno mi je toga još na pameti, ali ovdje više neću pisati, moram sjesti sam sa sobom i razmisliti što ću napraviti s ovim silnim parovima. Svakako sam voljan pročitati i tuđe ideje u komentarima, možda me netko navede na nešto pametnije... Sretno svima!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dario_SNet16.09.2010. u 18:35
    Odigrao sam AZ, iskreno se nadam da su svi propustili odigrati Lukko, kakva katastrofa E da, padaju Porto, City i Getafe
    Dario_SNet
  • Vilenjak16.09.2010. u 18:06
    Alkmar naravno,čudno da si propustil,Kijevljani,bilo je još toga,izbjegavam Hajduk i DInamo
    Vilenjak
  • Dario_SNet16.09.2010. u 17:22
    a jesam, cisto da mi ne bude poslije zao ako ih Villarreal rasturi, a to definitivno nije nemoguce
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 17:21
    po meni se alkmar danas mora uzeti,mislim da su šerifi puno slabija momčad,barem 1x ak nista
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 17:16
    nadam se da si odigro i 2.25 na villareal...
    Obrisan korisnik