Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 21.09.

Dario Dodić • utorak, 21.09.2010.

Nikako ne mogu biti zadovoljan posljednjim danima, ali predaje nema. Pa neću valjda živjeti od redovnog posla? Očito neću niti od klađenja, ali pripremio sam parove i za danas...

Nisam provjeravao koeficijente zadnjih sat, dva pa ne znam je li išta palo, nemojte zamjeriti ako moji koeficijenti nisu u potpunosti točni. Ima ponešto solidnih parova, ako prođu naravno. Bitno je da nisam klađenjem pokvario pobjedu dragih mi New Orleans Saintsa.

Hertha - Karslruher, više od 2,5 golova, 1,70
Ovaj koeficijent jednostavno nije realan. Hertha igra fantastično, odlučili su se ekspresno vratiti u Bundesligu i zasad su na dobrom putu. Igraju vrlo ofenzivno i ove sezone nemaju problema s realizacijom. S druge strane imamo Karsluher. što reći o ekipi koja u gostima u dvije utakmice ima gol-razliku 6:9? Pogledamo li i Herthin domaćinski učinak, kao i međusobne dvoboje ove dvije ekipe, čak i promjene koeficijenata vani, sve upućuje na više golova. I to je jedini problem ove prognoze, činjenica da ovo zvuči predobro da bi bilo istinito.

Herning - Sonderjyske, x2, 1,25
O ovom paru nažalost nemam previše informacija osim da pada koeficijent na dvojku i to poprilično. Po logici stvari Sonderjyske bi trebao biti bolja ekipa, ali tek je početak prvenstva i sve je moguće. X2 djeluje prilično sigurno, ali kažem, nema previše informacija, neka to utječe na vaš ulog.

Linkoping - Timra, 1x, 1,25
Za ovu utakmicu znam da je pao koeficijent kod nas jer sam je pratio od rana jutra. Naime, Timri nedostaju četvorica važnih igrača zbog čega pobjeda Linkopinga djeluje primamljivo. S obzirom da sam zadnjih dana u banani osiguravam se neriješenim ishodom.

Hoffenheim - Bayern, Hoffenheim daje gol, 1,35
Stvarno bi bilo bedasto ne odigrati na ekipu koja je u strašnoj formi. Hoffenheim igra prilično ofenzivno, uvijek zabijaju, a i aktualnom prvaku Njemačke su često znali zagorčati život. Bayern ovdje mora ići po pobjedu zbog mira u kući, ne želim prognozirati konačni ishod utakmice, ali vjerujem da će odlični Hoffenheim pronaći put do mreže Bayerna.

Zasad toliko, neću forsirati danas jer je očito da mi ne ide, slobodno u komentarima ostavite svoje parove. Sretno meni pa tako i vama!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dario_SNet22.09.2010. u 10:27
    dakle di_maria ti si kljuc u svemu ovome, a jos ja kao papak stavljao dvoznake jer ne mogu nista pogodit ali dobro, bitno da je proslo, danas ocekujem da me ispratis ponovno, ti si moja dobra vila hehe
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik22.09.2010. u 00:24
    konacno :O... taman kad sam ja prvi put iso igrat ovak da gledam prjedloge :D... al je danas dobar dan hehe :D... dobio na kladi i jos mi jedini voljeni klub dobio... i to najveceg rivala... sutra isto cekam objavu ovog bloga i u kladu :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.09.2010. u 00:16
    evo, konačno 100% :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.09.2010. u 21:46
    e dario castim te pivom kad te vidim hehe :D... igro vise od 2,5 gola na hertha - karlsruher i igro na sonderjyske cistu dvojku i linkoping cistu jedinicu... i konj nisam htio stavit da hoffenheim daje gol i umjesto toga stavio jedinicu na real... sad sam njih cekam... a ovak bi vec slavio :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.09.2010. u 18:00
    Mislim da prolazi Toottenham-Arsenal više od 2 gola ili oboji daju gol,Bremen bi morao slaviti kod Hannovera,Birmingham će pobjediti,a isto tako i Gummersbach u rukometu!!
    Obrisan korisnik