Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 22.09.

Dario Dodić • srijeda, 22.09.2010.

Divno je biti stopostotan, ali jučerašnji je dan bio samo malo sretniji i spretniji od svih ostalih. Niti sam odjednom postao posebno pametan niti sam prije bio posebno glup kada je u pitanju kladionica. No to je sve danas manje bitno jer danas je rođendan Ronaldu...

Tko god postavi pitanje o kojem Ronaldu pričam više ne mora dolaziti i čitati moje ponekad pametne, ponekad glupe prijedloge za kladionicu. Samo je jedan Ronaldo! Debeli, sretan ti 34. rođendan! Nadam se da ćete mu svi nazdraviti kojom čašicom, znam da će Adriano, Ronaldinho i Pato sigurno, samo pazite da ne završite s transvestitima. Osim ako to baš želite.

Što se tiče kladionice, danas je u ponudi hrpa parova, a moj osjećaj nikakav. Od hokeja ništa pametno, većinom se baziram na nogometu, a znamo da to nije posebno dobro. Već satima gledam u ponudu, izbacujem, dodajem parove, vidjet ćemo jesam li pametno izabrao.

Bayer - Eintracht, Eintracht daje gol, 1,50
Možda je pametnije odigrati dvojku s obzirom na situaciju, ali zbog činjenice da Eintracht igra prilično ofenzivno odlučio sam se za opciju da daju gol. Koja je točno situacija? Bayer ima hrpu ozlijeđenih igrača, što posebno uključuje i napadače zbog čega će njihova napadačka oštrica danas djelovati vrlo tupo. Obrana im je rupičasta, stanje u klubu i kemija u ekipi nisu baš briljantni i uz sve to Eintracht vodi bivši trener i više-manje tvorac današnjeg Bayera, Michael Skibbe. Voli igrati napadački pa mi je draže tipovati da će zabiti gol jer ne želim prognozirati ishod utakmice.

Barcelona - Sporting Gijon, 1, 1,20
Ovaj koeficijent jednostavno moram uzeti. Znam, nema Messija, ali Barcelona si ne smije priuštiti novi kiks u prvenstvu. Uz to, trener Gijona je svjestan da će izgubiti pa je odlučio odmoriti minimalno osam igrača iz prvih 11. Moram li dalje išta govoriti?

St. Gallen - Young Boys, Young Boys daje gol, 1,20
Nije neki koeficijent, ali svatko tko je gledao Young Boyse protiv Tottenhama svjestan je da imaju napadačku moć. Naravno, drugačije je u Švicarskoj gdje se svi bunkeriraju protiv njih pa to ne ispadne baš jednostavan posao. U svakom slučaju, Young Boysi moraju živnuti i u prvenstvu, za to je odličan protivnik St. Gallen koji je ove sezone u velikoj krizi.

Njemačka - Francuska, 1x, 1,45
Radi se o rukometnom Svjetskom kupu za žene, obje su reprezentacije izgubile prve utakmice i tko ovdje izgubi ide kući. Pametniji od mene procjenjuju da bi ovo Njemačka koja je kompletna trebala dobiti, vani je koeficijent već odavno pao, kod nas se drži između 1,80 i 1,90 na pobjedu Njemačke, nisam siguran koliko će dugo.

Standard - Charleroi, 1, 1,40
Ovo nije u potpunosti tip na Standard jer je donekle i tipovanje protiv katastrofalnog Charleroija. Standard bi morao biti prejak, koeficijent je sasvim OK.

Brugge - Eupen, manje od 2,5 golova, 2,40
Pitate se što mi se u glavi događa? Ovo sam jednostavno morao probati. Brugge je čudnjikava momčad s dosta oscilacija, a igraju protiv novopridošlog Eupena koji je već smijenio trenera. Doveli su talijanskog stručnjaka koji forsira strašan bunker, što ima i smisla jer mu ekipa nije previše talentirana napadački. Od 8. rujna kada je preuzeo ekipu odigrali su dvije prvenstvene utakmice koje su završile 0:0 i 0:1, nadam se da mogu završiti utakmicu i u Bruggeu s manje od tri gola. Koeficijent je odličan pa to treba isprobati.

Toliko od mene, ima još nekih parova koje treba isprobati, na primjer 1x protiv Šibenika u Kupu, 1 na Austriju Beč, možda i Belgiju U-17... Imate vi neku pametnu ideju/informaciju? Čekam je u komentarima. Sretno meni pa tako i vama!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vilenjak23.09.2010. u 09:25
    počni raditi parove,vrijeme,je moreš i ti jenput prije 12
    Vilenjak
  • Dario_SNet23.09.2010. u 09:21
    Bilo je odlicnih tipova u komentarima, da smo sve to fino iskombinirali mogli smo na jednu kolektivnu pivu koja bi trajala vise dana Danas je novi dan, idemo u akciju!
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik23.09.2010. u 02:04
    eo za subotu... Aalborg BK-SonderjyskE 1, Scunthorpe-Ipswich 2, Coventry-Preston 1, Lyon-Saint Etienne X2, Istra 1961 Pula-NK Split 2, Athlone Town-Shelbourne FC 2, Bayern München-1.FSV Mainz X2, Ath.Bilbao-FC Barcelona 1X... to mislim igrat sistem 6/8... ako neko misli da nesto sigurno ne bi trebo... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.09.2010. u 22:53
    šteta samo za liv'pool,prosipaju moje novce a svoj ugled ccc...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.09.2010. u 21:57
    jbga rukometni kup njemacke nije proso... samo na njih stavio jedan listic i nist :S... i na drugom listicu me šugavi katalonci sjebali... igro hendikep :S
    Obrisan korisnik