Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 30.09.

Dario Dodić • četvrtak, 30.09.2010.

Otkad me ova boleština dohvatila nemam nikakav osjećaj za parove što se sigurno osjeti i u vašim džepovima. Danas mi je osjećaj odličan, je li na pomolu novi stopostotni dan?

Vjerojatno nije. Pogotovo zato što sam se odlučio za malo ozbiljnije koeficijente, a znamo da je takve teže pogoditi. No dobro, bilo bi lijepo pogoditi sve, zar ne? Pozitivne misli, pozitivne misli, pozitivne misli.

PAOK - Dinamo, x2, 1,90
Stvarno ne igram navijački. Ozbiljno. PAOK sam pratio u pripremnom razdoblju i jednostavno nisu toliko dobri. Istina, Grci su doma prava ludnica, ali ne mogu igrati protiv Dinama i Halilhodžića jer očito zna što radi. Utakmica je bitna, vjerujem da je dobro pripremio momke i da će odnijeti barem bod iz Grčke. Možda i Rukavina zabije, definitivno ima neraščišćenih računa u Grčkoj. Sad triput brzo ponovite: neraščišćenih računa u Grčkoj.

Borussia D. - Sevilla, 1, 2,00
Borussia Dortmund je u strašnoj formi i jednostavno moram odigrati na njih. Igraju sjajno, vrlo su uigrani i efikasni, a obrana je gotovo uvijek na visini zadatka. S druge strane imamo Sevillu koja je u prilično kaotičnom stanju. Istina, promijenili su trenera pa treba uzeti u obzir pozitivan efekt promjene, ali ipak se tu nešto pita i Borussiju zar ne?

Sampdoria - Debrecen, Debrecen daje gol, 2,00
Ovu utakmicu smatram vrlo varljivom. Niti je Debrecen toliko loš, niti je Sampdoria toliko zainteresirana za Europsku ligu. To su Talijani, postoji samo Serie A i Liga prvaka. Očekujem dosta golova u ovoj utakmici, neka barem jedan zabiju Mađari.

Villarreal - Brugge, više od 2,5 golova, 1,70
Ako je istina da su u Villarrealu vrlo napaljeni i željni dokazati da im je Europska liga bitna onda ovo prolazi. Brugge u gostima zreo za golove, Villarreal doma vrlo jak, mislim da je koeficijent solidan. Imajte na umu da se vani dosta igraju golovi na ovoj utakmici, nikada ne valja kada se svi slažu oko nečega.

Slobodno ostavite svoje parove u komentarima. Bilo bi lijepo da ih objasnite jer u protivnom sumnjam da ćete nekoga uvjeriti u svoje mišljenje. Sretno meni pa tako i vama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 12:26
    Onda ja igram da ne daje. 
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet01.10.2010. u 12:26
    hehehe samo da te upozorim i ja sam namjeravao to stavit
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 12:16
    na listicu je 1 od 4 0% danas bum stavil bray daje.
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet01.10.2010. u 11:30
    Pos, 1 od 4 je 25% ;)
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 02:31
    decki sorry za dortmund, crveni je sve zeznuo iako su i sa igracem manje imali jako puno sansi :((( eto kao sto sam spomenuo Biscana:(
    Obrisan korisnik