Fanatik

Maestralni Balić i dalje oduševljava rukometnu publiku širom Europe

Damir Žbulj • ponedjeljak, 08.10.2012.
Maestralni Balić i dalje oduševljava rukometnu publiku širom Europe
Foto: Mihaela Bradovski

Nakon odlaska iz Zagreba Ivano Balić odlično se snašao u Madridu, u dresu Atletica, pod trenerskom paskom Talanta Dujšebajeva, ali i gdje su mu bivši suigrači iz redova hrvatskog prvaka, Kiro Lazarov i Jakov Gojun.

Balić je s ekipom u subotu gostovao u Celju, kod Pivovarne Laško, u drugom kolu Lige prvaka, gdje je Atletico stigao do pobjede preokretom u nastavku susreta. U uraganskom početku drugog poluvremena sudjelovao je i Balić, koji je ovim fantastičnim potezom nadmudrio domaću obranu i pogotkom Madriđane doveo u rezultatsku prednost, koju nisu ispustili do kraja susreta.

Dame i gospodo, jedan, jedinstveni i neponovljivi Ivano Balić...

Njegov majstorija našla se i na listi Top 5 najboljih i najatraktivnijih pogodaka proteklog kola rukometne Lige prvaka. Vrh liste zasluženo je pripao Rajku Prodanoviću, igraču Pick Szegeda, protivnika Croatia osiguranje Zagreba u skupini D elitnog europskog rukometnog natjecanja, koji je sa zvukom sirene zabio cepelin za domaću pobjedu nad švicarskim Kadetten Schaffhausenom i veliko slavlje i urnebes u njihovoj dvorani.

Ukoliko ste pravi rukometni zaljubljenik/ca, sigurno će vas oduševiti i Top 5 spektakluranih obrana vratara drugog kola Lige prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.10.2012. u 11:51
    zakon što ga i u svijetu zovu "maestro"!
    Obrisan korisnik
  • canastra09.10.2012. u 16:46
    svaka čast Maestro
    canastra
  • Obrisan korisnik09.10.2012. u 10:56
    Ivano care, Maradono, Pele, Messi, Ronaldo, Jordan, Tiger Woods, što god ali daj se brate više ošišaj ili bar obrij, izgledaš ka zadnja splitska đankara !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2012. u 15:06
    Maravilla Balic!
    Obrisan korisnik