Fanatik

Balić, Metličić i Dominiković na Škofovoj reviji na pijesku

Damir Žbulj • četvrtak, 20.06.2013.
Balić, Metličić i Dominiković na Škofovoj reviji na pijesku
Foto: Bernard Jurišić

Nakon što je polako ali sigurno ovaj zaživio u Hrvatskoj, popularnost rukometa na pijesku raste i u susjednoj Sloveniji. Narednog vikenda, 22. i 23. lipnja na terenima u Termama Čatež organizira se turnir, a središnji događaj bit će revijalna utakmica između Slovenije i Hrvatske, gdje će se na užarenom pijesku naći brojne aktualne i bivše zvijezde rukometa. Svoj dolazak najavio je i legendarni hrvatski trojac Balić - Dominiković - Metličić...

Na terenima u slovenskim Termama Čatež nadolazećeg vikenda 22. i 23. lipnja održat će se Pokalni turnir u rukometnu na pijesku kojeg organizira Športni kulturno društvo Familija.

U spomenutom terminu održat će se i muški te ženski turnir, a prijave za sve zainteresirane ekipe traju do petka 21. lipnja.

Hrvatskim ljubiteljima rukometa bit će posebno zanimljiv središnji događaj čitavog turnira kojeg organizira slovenski reprezentativac, bivši vratar Croatia osiguranje Zagreba i ljubimac zagrebačke publike, 35-godišnji Gorazd Škof.

Bit će to revijalni susret Slovenije i Hrvatske za koje će na užarenom pijesku Termi Čatež snage odmjeriti bivši i sadašnji reprezentativci obiju zemalja.

Slika 1 od 1.
Foto: Bernard Jurišić

Za hrvatsku reprezentaciju će nastupiti i nekolicina bivših i sadašnjih igrača CO Zagreba, Škofovih suigrača, a svoj dolazak na rukometni vikend potvrdile su i hrvatske rukometne legende Ivano Balić i Petar Metličić te Davor Dominiković, koji je prije samo nekoliko dana potpisao ugovor s aktualnim europskim prvacima, osvajačima rukometne lige prvaka HSV Hamburgom.

Za Sloveniju će nastupiti i Luka i Miha Žvižej, Sebastian Skube, Marko Bezjak, David Špiler, Gorazd Škof...

Slika 2 od 2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.06.2013. u 13:41
    Bit ce to jaca ekipa nego aktualna reprezentacija!
    Obrisan korisnik