Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Rumunija-Bosna i Hercegovina

1
Jale3
Jale3
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 5.240
07. lipnja 2003. u 16:55
[QUOTE]Iz inata do boda koji vodi na EP
Fudbalska "A" reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (subota, 19 sati) na stadionu "Jon Oblemenko" u Krajovi protiv Rumunije igra petu utakmicu u tekućim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo "Portugal 2004".

Ukoliko naš najbolji nacionalni tim pobijedi Rumuniju, šanse za prvo mjesto u Grupi postale bi mnogo realnije. Bh. timu u Krajovi dovoljan je i remi, dok ni u slučaju negativnog rezultat ne bi bile izgubljene sve šanse za plasman za jedno od dva mjesta koja vode ka Portugalu.
Najbolji primjer rumunskih "podvala" je i katastrofalan smještaj kao i velika gužva u hotelu gdje su odsjele bh. reprezentacije, koji je dupke pun. U istom hotelu održava se i seminar pa je Slišković igračima sugerirao da se što manje kreću, odnosno da bez potrebe ne silaze na recepciju. Rumuni su čak u četvrtak napravili incident, pokušavajući zabraniti našim igračima da treniraju, obrazlažući to činjenicom da trening nije prijavljen! Međutim, intervencijom Ahmeda Pašalića, direktora bh. tima, nesporazum je otklonjen, a među igračima ovo je izazvalo poseban motiv.

"Povrh svega što nam rade s hotelom, sada su nam pokušali zabraniti da treniramo! Igraćemo iz inata i nadam se izvući dobar rezultat", kaže Slišković.
Stadion "Jon Oblemenko" kapaciteta je od 35. 000 mjesta. U petak oko podneva ovdašnja javnost saopštila je da su sve karte za meč Rumunija - BiH rasprodate. Zbog velike zainteresovanosti za pomenuti meč, domaćini su se odlučili i za postavljanje nekoliko video-panoa, ispred kojih će se naći svi oni navijači koji ne budu mogli doći do ulaznice.

Podršku u Krajovi imaće i naša selekcija. Očekuje se da u Rumuniju stigne nekoliko stotina bh. navijača koji će put Krajove krenuti vlastitim automobilima.
Na istom treningu Barbarez je prije vremena morao u svlačionicu. Naime, trening je bio otvorenog tipa, a Barbarez, Hrgović i Bolić zajedno sa Sliškovićem radili su neke taktičke varijante. U trenutku kada su se na tribinama stadiona u Krajovi pojavili ljudi iz Saveza Rumunije i njihovog stručnog štaba, Slišković je Barbareza poslao u svlačionicu prije vremena, kako domaći ne bi otkrili iznenađenja koja im sprema bh. stručni štab.

"Oprez, Barbarez je svjetska zvijezda!"
Sportska javnost u Rumuniji sa dosta respekta očekuje meč protiv BiH. Ilustracije radi u jednom sportskom dnevniku na cijeloj naslovnoj strani osvanuo je naslov: "Oprez, Barbarez je svjetska zvijezda".
Novinari debitanti
Iako se N/FS BiH ujedinio prije nešto više od godinu dana, putovanje u Rumuniju bilo je prilika da se na istom mjestu nađu novinari iz cijele Bosne i Hercegovine. U dobroj atmosferi, baš onakvoj kakva vlada i u bh. timu, novinari su zaključili da su debitanti među "sedmom silom" Tomo Marić, Goran Ivanković i Samir Šarenkapa.

Mitrović dolazi u Krajovu
Slaviša Mitrović, potencijalni bh. reprezentativac koji nastupa u Nacionalu iz Bukurešta, najavio je kako će osobnim automobilom doći u Krajovu koja je od Bukurešta udaljena 240 KM i da će bodriti naš tim.
Vidi cijeli citat


Evo napokon su svi nasli neki "razlog" da zaigraju i bodre nasu reprezentaciju, neka im je sa srecom danas. Nisam upoznat u koliko sati igraju jer nisam doma, zahvalio bih se unaprijed onima koji bi imali koju informaciju vise. Ocekujem remi.
Barbie, Winx, Bratz, Hello Kitty, Dora...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
07. lipnja 2003. u 16:56
vasi igraju u 19h c.e.t. (to bi kod tebe bilo jedno 2p.m. jelda?
sretno
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.05.2003.
Poruka: 687
07. lipnja 2003. u 21:38
Rumunija zasluzeno do 2:0!!!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.02.2003.
Poruka: 552
07. lipnja 2003. u 23:45
nakon ove utakmice ima li BiH bilo kakve sanse da ide dalje
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 23.09.2002.
Poruka: 575
07. lipnja 2003. u 23:49
BiH nije igrala loše, možda je zaslužila čak i remi. Drugi gol su primili na kraju utakmice nakon što su cijelo drugo poluvrijeme držali inicijativu. Uglavnom je falio taj zadnji pas, iako su imali i jednu čistu šansu. Mislim da su porazom ispali iz svih kombinacija.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.06.2003.
Poruka: 2
08. lipnja 2003. u 04:27
BiH ipak nije ispala iz utrke za mjesto koje vodi u baraz (iako su sanse dosta male)!

norvezani igraju sa rumunima kod kuce a i danci igraju sa rumunima kod kuce... bosna bi bila barazu u slucaju da se jedna od gore pomenutih utakmica zavrsi nerjesenim rezultatom a bosna dobije norvesku i dansku kod kuce, te luksenburg na strani!

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 08.06.2003.
Poruka: 6
08. lipnja 2003. u 04:33
Cijenim Sliskovica, ali mislim da grijesi sto ne zove Edina Mujcina. Mislim da bi Edo ovoj reprezentaciji, koja ima dobre temelje, donio ono najpotrebnije - zadnji pas. Pa, ljudi, Mujcin je jedan od najprofinjenijih igraca na ovim prostorima!
Jale3
Jale3
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 5.240
08. lipnja 2003. u 15:30
Makar se nismo osramotili (koliko mogu izvuci iz vasih postova). Nisam uspio odgledati niti najzanimljivije trenutke (espn je prikazao sve utakmice). Nista, kao sto sam vec napisao, neka smo se svi "skontali", ubuduce necemo biti kanta za nabijanje, cak se usudjujem reci da bi smo mogli na SP u Njemackoj ako se iskoriste trenutni potencijali koje imamo. Mislio sam na mlade igrace, Berberovic, Terkes, Stajic. Grujic itd. Ne vjerujem da cemo do baraza, jer se mnogo toga mora poklopiti, volio bih da Baka prekomanduje sve sto valja iz mlade u A, neka se uigravaju.

hrvoje bilo je 2 p.m. hvala
Barbie, Winx, Bratz, Hello Kitty, Dora...
1