Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Blazenko Lackovic?!

12
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.03.2004.
Poruka: 33
25. ožujka 2004. u 14:03
Ili igras za Zagreb, ili neces nigdje. Omiljeno geslo Zorana Gopca. Ne znam samo di je Lino, pomalo i on tone sve dublje. Treba se spremat za Olimpijadu, a ova repka sta je pozvana (Cale, Jeftic - kak oni izgledaju, protiv Metkovica se bas nisu iskazali;pa onda Zagrebov Vukovic - decko sigurno je talentiran, ali u domacem prvnestvu nije slupio valjda 60 minuta. Igra minutu i pol po utakmici i to mu je dosta da udje u repku?! Pa onda horvat, sprem...). Mislim da imamo stvarno igrace za stvorit stroj od repke (Jos su tu braca Jerkovic, Grgic, pa ako bude zdrav Pakom malo vise koristit Dominikovica (sjeteite se kad je taj decko igrao za metkovic), pa Vukas kao super rezerva za Peru, H. Horvat (Kiel ga jos uvijek pamti)...Samo kad bi neko meknio Gopca i polupismenu marionetu Kavrana (mozda kad bi se organizirala nekakva peticija?!) i kad bi nam prvi kriterij bil kvaliteta. Kad bi Lino vidio malo dalje od Sljemena(Ostarcevic, Cupic & Blazevic - valjda najveci talent kojeg smo ikad vidli na ovim prostorima bi trebali sigirno dobit priliku u ovakvoj test-reprezentaciji) E, i ovak smo jaki, al onda bi bili svemirci.

I taj jedini sport u kojem smo vrhunski cemo unistit...

P.S. Kad bi se nasi ligasi ugledali u Slovence. Ne znam zasto nasi izbjegavaju igrat Kup EHF i sl., to moze popravot rejting (i financije) klubu, i donijet bodove Savezu, pa da imamo tri kluba u Euroligi. Tu su Slovenci miljama ispred nas, i svaka im čast. Mi za to vrijeme idemo po drugi put satrt jednog od najvecih talenata hrv. rukometa!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.09.2003.
Poruka: 3.593
25. ožujka 2004. u 14:04
pa nije to nista novo, mamlaz (gobac) lovi u mutnom pa valjda pokusava jos kaku paricu izcicat od flensburga, lackovica il koga drugog, ako je sudit po bivsim scenarijima do OI ce se sve izgladit i repka ce ic tamo u najjacem mogucem sastavu. jako dobra vijest je da su u medvescaku odlucili ipak dovest trenera i to ne bilo kojeg, o lalicu samo najbolje, tako da vjerujem (nadam se) da ce jeftic i cale pa cak i kreha ivankovic napredovat ubrzano. fala bogu da su se osramotili protiv metkovaca pa je konacno smjenilo cosa koji se pojavi na svakom trinaestom treningu a i tad debelo pod utjecajem. nadam se da ce lali dozvolit da radi u miru jel imaju obicaj nakon jednog poraza i pokoje pobjede al s "nezadovoljavajucom razlikom" vratit milkovica koji "radi" za gemiste.
inace nakon cuda u portugalu i nastavka rapsodije u sloveniji, cini mi se da nista ne moze unistit hrvatski rukomet.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 06.02.2004.
Poruka: 9.296
25. ožujka 2004. u 21:04
ajme majko... ovo je vrhunac gadosti koje nam je priustija gobac... dok su bili u ligi prvaka sve pet... sad se vade svi problemi na vidjelo.... voznja u alkoholiziranom stanju?? ako je istina nije lipo... ali tako sad diskreditirat lackovica....sramota... a di je tu interes hrvatskog rukometa?? samo ako je interes zagreba... pa sta bi on da covik ostane tu za 5 puta manju lovu??'' ugovor mu jos traje 2 miseca, prvenstvo je osvojeno... kazu da je reka manageru koliko je zaradija u zagrebu i da je time oda poslovnu tajnu... ajme majko povraca mi se...

a di je lino?? u saboru daje konstruktivne prijedloge za proracun i kako poboljsati standard u hrvata... ni da rijec rece.... da nije zalosno, nasmija bi se nad njihovom gluposcu... a i ovi kaleb... koju P.M. on sad se tu javlja kriminalac jedan...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 8.488
26. ožujka 2004. u 13:43
gobac je stoka,tocka.sulicu je cak zabranjeno da trenira sa drugim ekipama u hrvatskoj? lackovic po ugovoru moze otici iz kluba uz odredjenu odstetu i to je ucinio,u svakoj normalnoj drzavi tu bi bio kraj price ali gobac iz nekog svog seljackog inata sada jos zeli prisiljavati lackovica da igra za manju lovu u zagrebu.taj mamlaz jos govori kako ce stvoriti jaku europsku ekipu sljedece sezone,koji ce vrhunski igrac doci u takav klub?
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 26.03.2004.
Poruka: 27
26. ožujka 2004. u 15:53
bok decki...znate li da sprhnjeni Gobac jos duguje Varteksu lovu za Blaza?????cijela stvar je jos na sudu...nemojte me pitati kad je Laci otisel iz Varazdina .........ima jedno 2 do 3 godine,ili???Ja mislim da bi Gopca trebalo prepustiti deckima z Knezije ili Petracu da to oni za dobrobit nacije rijese..........kaj velite na to???
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 06.02.2004.
Poruka: 9.296
26. ožujka 2004. u 17:48
da li je uopce moguce maknit gobca sa ovih pozicija??? to mi se cini kao sizifov posao.. ne znam je li ko cita clanke zelja petana u j.listu ali mi se cini da je covik na strani gobca?! pa je li to moguce...

od sada se ozbiljno treba brinuti za zdravlje igraca koji potpisu za zagreb... mislim koliko imaju u glavi...

jedan dobar clanak u slobodnoj
http://www.slobodnadalmacija.com/20040326/sport01.asp
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.03.2004.
Poruka: 6.174
26. ožujka 2004. u 22:35
i sta baprimjer fali spremu ili horvatu ako se smije znat??????????????
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2003.
Poruka: 72
27. ožujka 2004. u 10:24
a ful smijesno, poskakljaj me da se nasmijem :roll:
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 27.03.2004.
Poruka: 28
27. ožujka 2004. u 19:55
Pošto se prvi put javljam, da li mi netko može odgovoriti na pitanje da li netko od "rukometnih" veličina (Gobac) čita ove naše poruke i misli?
Zar nitko ne može utjecati na to da se Blaženko Lacković ne blalti u javnosti jer to nije samo njemu na štetu. Napokon, kako će igrati na OI kada se protiv njega tako govori.
Upravo sam čula da je Renato Sulić prešao u Fotex. Nadam se da će ga dobro primiti i da će zaboraviti "zagrebačku epizodu".
Srdačan pozdrav!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2003.
Poruka: 72
04. travnja 2004. u 00:53
ne, naravno da nitko od njih ovo ne cita...
12