Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Hrvatsko prvenstvo

1
sepson
sepson
Potencijal za velika djela
Pristupio: 18.09.2003.
Poruka: 1.594
18. rujna 2003. u 23:09
Sto mislite o ovom cudnom sistemu natjecanja i za koga mislite da bi mogao medju 6.
Recimo da su Zagreb, Metkovic, Zamet i Medvescak trebali biti u sest. Ostaju jos dva mjesta a ima 5-6 kandidata.

Po meni je najveci PIPO... ne radi kvalitete koju ni blizu za takvu poziciju nemaju nego zbog nastelanog rasporeda i njihovog najjaceg "igraca" Kavrana. Bio sam u subotu u Cakovcu (inace sam iz Bj) i tesko je opisati sto su sudci u stanju ucinizi za Cakovec. domaci ljudi su se hvatali za glave sto su budale sve uspijele dosuditi. Igraju 8 tekmi doma i to, zamisli cuda, ni jednu sa cetiri glavne ekipe... to sve gostuju.
Tko bi mogao biti sesti. Split je najavio ove sezone da zeli vece dosege. Bod u Varazdinu je odlican start, no imaju strasno tezak raspored.
Varteks je takodjer uvijek dobar, ali mislim da ove sezone tesko budu unutar 6 i radi ekipe i radi rasporeda.
Moslavina je dosta oslabljena i mislim da ce tesko biti i iznad 10 mjesta.
Bjelovar. Ostal bez Dragicevica, dosao Nims i Sakic... recimo da je ekipa ostala iste snage kao prosle godine. Nakon sudackog masakra u Cakovcu i poraza nakon 7 uvjerljivih pobjeda u pripremama zanimljivo ce biti vidjeti nastavak. Tesko nas itko moze dobiti u Bjelovaru, ali za LIGU 6 bi trebala vjerojatno jos dva boda vani... raspored nam je dobar jer uz veliku cetvorku imamo jos gostavanja kod Varteksa, Djakova i Karlovca. Jedan pobjeda na te tri tekme i opet smo medju velikima.
Osijek - dobro rade zadnjih par godina, skupila se solidna ekipa. Nedostaje im domace atmosfere i lako gube bodove u Zrinjevcu. Lose pokrivena golmaska pozicija. Uz solidan raspored takodjer bi mogli do 6 mjesta.
Umag - iskusna ekipa, doma jako tesko gube a i vani mogu do kojeg boda. Nisu bili miljenici izvlacenja tako da bas ne vjerujem u njih.
Crikvenica - los raspored a ni kvaliteta nije bas za vrh.

Sazeto... uz Zagreb, Metkovic, Zamet i Medvescak ocekujem jos PIPO (ne zato sto su toliko kvalitetni nego zato sto MORAJU BITI) i Bjelovar.

I BILO KAD... I BILO GDJE... I BILO S' KIM' DA IGRAŠ TI... MI SMO UVIJEK UZ TEBE... BJELOVARE VOLJENI...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2003.
Poruka: 72
18. rujna 2003. u 23:10
kad smo vec kod naseg prvanstva...ima li netko da zna kad se tocno igra utakmica Zagreb-Metkovic? u subotu ili nedjelju? i u kojoj dvorani? pa kad vec gnjavim..i koliko sati? thnx
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.12.2002.
Poruka: 269
05. listopada 2003. u 02:18
Ja bih voljela znati gdje se mogu naci rezultati zenske lige osim u Sportskim Novostima. Na netu je situacija sto se rukometa tice katastrofa, imamo svjetske prvake, a ni jedan site posvecen rukometu opcenito(bar ga ja nisam nasla). Jedino podravka ima svoju stranicu koju obnavlja svake prijestupne, a nasla sam i neki dalmatinski site, ali taj pokriva samo svoju regiju. Sto se muskih klubova tice, nisam trazila.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
05. listopada 2003. u 02:45
teletekst
sepson
sepson
Potencijal za velika djela
Pristupio: 18.09.2003.
Poruka: 1.594
20. listopada 2003. u 00:19
Na stranicama Hrvatskog rukometnog saveza - http://www.hrs.hr mogu se naci rezultati 1 HRL muski i zene ali i svih 2 liga.

Uz to mozes naci i na

http://www.freewebs.com/bjsport

Ako nekog zanimaju slike sa utakmice Bjelovar-Tongere neka takodjer navrati...
I BILO KAD... I BILO GDJE... I BILO S' KIM' DA IGRAŠ TI... MI SMO UVIJEK UZ TEBE... BJELOVARE VOLJENI...
1