Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

slavko goluža

12
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.08.2004.
Poruka: 12
02. kolovoza 2004. u 12:57
ako hoo ne odluči da slavko goluža nosi zastavu na OI bit će to prava pljuska hrvatskom rukometu!nadajmo se da se takvo što neće dogoditi!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.08.2004.
Poruka: 10
02. kolovoza 2004. u 12:58
Svaka čast Goluži, ali mislim da bi bila sramota kad to ne bi bio Šimenc! Ako je neki sportaš to zaslužio onda je to on! On je najveći prijatelj hrvatskih sportaša i takvog više nemamo. Jedina konkurencija bi mu mogao biti Ivanišević, ali pošto njega nema onda je Dudo broj 1!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 27.03.2004.
Poruka: 28
02. kolovoza 2004. u 14:28

Homer apsolutno nisi u pravu!

Slavko Goluža je osvojio toliko medalja (rukomet je ipak najtrofejniji naš sport), uvijek se odazivao pozivu u reprezentaciju (bez glumatanja kao neki) i onda kada smo bili i na dnu, a da ne velim da je igrao i povrijeđen.
Pošto Slavko predstavlja rukomet mislim da jedino on, kao kapetan rukometne reprezentacije, mora nositi zastavu.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.05.2004.
Poruka: 352
02. kolovoza 2004. u 16:08
homer, apsolutno si u pravu!

samo dudo može nositi hrvatski barjak u ateni. svaka čast ostalima, ali šimenc je jedan, jedinstven i neponovljiv. čovjek 20 godina traje u vrhunskom sportu, na samom vrhu. osvojio je sve što se osvojiti moglo... ali ono što je najvažnije - kad bi se birao kapetan olimpijske reprezentacije, dudo bi zbog svoje druželjubivosti, odnosa prema sportu i sportašima sigurno bio bez konkurencije. uvijek je uz ostala borilišta, uvijek nađe vremena za kolege iz drugih sportova, prati ih i bodri kad god nije u bazenu. bez obzira je li riječ o janici, veslačima ili dizačima utega - šimenca ćete uvijek vidjeti sa zastavom uz teren. pa neka na kraju karijere (?!?) dobije čast unijeti hrvatsku zastavu na olimpijski stadion u ateni. zaslužio je...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.03.2004.
Poruka: 33
02. kolovoza 2004. u 16:50
Istina, Dudo je taj koji bodri ostale, nabitno o kojem je sportu riječ. A goluža? IStina je i da je on kapetan svjetskih prvaka, osvojio masu medalja u najtrofejnijem hrvatskom sportu, igrao i kad su bili na dnu, i kad je bio ozlijeđen, ali ipak je Duduo u svom sportu jači od Goluže u svom. Zamislite samo situaciju u rukometu - zapravo sjetite se tekme protiv slovenije - nemam Metličića, Baliću igraju flastera - je li ko očekivao da će Slavko nekog proći, zabit gol? Nije on igrac tipa Balica, MEtle, LAckovica, koji sam moze puno napravit....Iako je autoritet u rukometu, ne kazem nije kvalitetan igrac, ali u svjetskim rukometnim krugovima je zvucnije ime Balic, nego Goluza (i prije Cavar, Saracevic, Puc, Smajlagic, Kljajic....), a ipak JE Dudo Simenc netko i nesta. Treba mu tom zastavom zahvalit za sve, a Goluza nek je nosi kad osvoje zlato!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.08.2004.
Poruka: 10
02. kolovoza 2004. u 17:46
Pa je, tako je! Svaka čast Slavku, imao je odličnu karijeru i pregršt osvojenih medalja, ali čovjek koji ima 38 godina i koji je učinio JAAAKO puno za naš sport zaslužuje da mu se oda počast i pruži prilika da s ponosom uđe na atenski stadion s barjakom u rukama.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.03.2004.
Poruka: 6.174
02. kolovoza 2004. u 18:36
sta goluza nije tip od kojeg se ocekuje da ce zabit gol kad treba?

vi ocito onda nikad nista gledali nijednu rukometnu tekmu!!!!!!!!!!!!!1
koliko je puta upravo goluza svojim golovima izvacio bodove

neznam tocno koje je to natjecanje bilo, al upravo je goluza ukrajincima zabio gol vrijedan produzetaka.

i takvih je njegovih golova bilo jako puno.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.08.2004.
Poruka: 12
03. kolovoza 2004. u 11:51
svak čast dudi šimencu ali:šta netko mora pratit sve hrvatske sportaše po svim natjecanjima da bi mogao nosit hrvatsku zastavu? da nije smiješno bilo bi tragično. a tragično je to što keta neće nosit zastavu na OI. da ponovimo gradivo: vaterpolo igra 10 (!) reprezentacija na svijetu! rukomet je jedini momčadski sport u kojem imamo olimpijsko zlato, rukomet je jedini momčadski sport u kojem smo svjetski prvaci! a ne možete reć da keta nije priznat u svijetu i da ga ne poštuju. nezahvalno je uspoređivat tko je priznatiji od koga ( saračević, smajlagić, puc, ćavar...) ! keta nikad nije odbio reprezentaciju, uvijek mu je bila svetinja i uvijek je govorio kako za reprezentaciju treba ginuti na terenu! i velika je dobričina! čovjek i pol!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.03.2004.
Poruka: 33
03. kolovoza 2004. u 13:07
Ja nemam ništa protiv Goluže, dapače, super mi je. Zabio je i Ukrajincima (na SP u Francuskoj), odigrao briljantno polufinale protiv Španjolske u Portugalu i još puuuuuuuuuuno...Ali mislim da bi ipak trebalo biti više takvih utakmica kao protiv Španjolske, onda je pokazao da je pravi kapetan. SJeti se proslog EPa i jos puno utakmica...nije on neki kreativac, vise ce iskoristit kad mu neko napravi prolat, a ne da on moze za druge to napravit, a i u klubovima je uspio samo kod Hrvatskih trenera (Sjeti se PSGa i one epizode u Njemackoj). Iako, svaka cast Keti, covjek i vodja, al mislim da ipak Dudo ovo vise zasluzuje. Keta u svom timu nije nekakva zvijezda, opasnost za druge. Vaznije su njegove liderske i kapetanske vrline nego igracke.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.08.2004.
Poruka: 12
03. kolovoza 2004. u 13:38
nisi u pravu. nije on u reprezentaciji "tek tolko, reda radi" . to nitko ne bi dopustio, ponajprije pipe. još jednom ponavljam, svaka čast dudi šimencu, on je veliki čovjek i sportaš, ali smatram da je keta trebao dobiti tu čast. no, uglavnom, kog briga što mi mislimo...
12