Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Slovenci nemaju organizaciju!

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.02.2004.
Poruka: 4
01. veljače 2004. u 12:58
Slovenci nemaju organizaciju!To je cinjenica.Kako mogu ogranicit broj karata za navijace(ponajvise za nase),a mi ih pustili na nasem europskom.Svaka cast nasim navijacima-Bili su bas sportski.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.05.2003.
Poruka: 687
01. veljače 2004. u 12:59
ma nije losa organizacija dvorana itd.....nego su njihovi huligani s pomocu policije koja je samo gledala kako nam buse gume!a naravno su zas-rali kad su dali samo 450 karata nasim navijacima!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 24.12.2002.
Poruka: 672
01. veljače 2004. u 14:54
organizacija je bila do jaja. ja nemam niti jednu zamerku
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.10.2003.
Poruka: 917
02. veljače 2004. u 08:39
Proglasili su, da je bilo ovo prvenstvo najbolje organizirano do sada! A kad popušiš naravno..... I rđavom k-u-r-c-u dlaka smeta.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.02.2004.
Poruka: 12
02. veljače 2004. u 09:40
Evo ovo mi je prvi post na ovom forumu! Ovo pismo sam poslao gospodinu Dževerliji:

Poštovani gospodine Karlo Dževerlija!

Redovito čitam vašu web stranicu i moram da kažem, da se mi stvarno dopada, ali to što ste objavili juče u članku ˝Slovenski Super Bowl˝ prelazi svaku meru dobrog okusa i profesionalnog novinarstva.
Vrlo mi je drago, da navijate za vašu reprezentancu (i ja navijam za svoju) ali sportski novinar mora da vidi razliku med navijanjem in profesionalnim pisanjem. U ovih nekoliko dana vi i vaši dopisnici samo pljujete po Sloveniji, Slovencima i po organizaciji prvenstva. Pljujete po našim igračima kao da su zločinci ali istodobno zaboravite reči, da su i Metličič i Džomba po TV-ju izjavili, da prekršaj nije bio namjeran. Pa onda zaboravite napisati, kako vam je juče sva dvorana Tivoli pljeskala, kad su vaši igrači došli na zaključni ceremonial, kako se nije čulo ni jednog žviduka. Samo pitajte vaše igrače kako su bili presenečni nad tim potezom naše publike, a gledao sam vaše navijače, tih nekoliko 30 koliko jih je ostalo do kraja, i nijedan nije pljeskao kad su došle ostale tri reprezentance.
Naravno zaboravljate i na to, da u vrijeme utakmice između Slovenije i Hrvatske nije se nijednom čulo neukusno skandiranje sa strane slovenskih navijača a moglo se je čuti navijanje hrvatskih navijača u stilu ˝Alpski Srbi˝ i tako dalje.
To što pribijate na križ organizatora i slovensku policiju je stvarno neprofesionalno. Obezbeđenje je bilo na vrhuncu a o karatama tako: Dobili ste jih oko 500 što i nije tako malo glede na to, da smo jih Slovenci dobili tek 125 na EP u Hrvatskoj. Tada je vaš izgovor bio, da ste jih razprodali i da vam jih je ostalo tek toliko. A naš izgovor sada: pa i mi smo jih razprodali ali svejedno smo vam jih dali više nego vi nama.
Ne odobravam ona tri incidenta koji su se desili u Ljubljani i Celju jer sva tri su bacila crnu mrlju na prvenstvo ali sve ostalo je bilo na vrhuncu. Samo se pitam nešto, da li bi vi nama dali prijevoz avtobusima na utakmicu i iz nje a istodobno bi nam čuvali automobile, pomislite.
I za kraj samo, da vam kažem, da i meni ostaje gorak okus nad vašim pisanjem i pisanjem vaših novinara. Morate malo da se zamislite i počistite pred svojimi vrati i počnete pisati profesionalnije.

Lep pozdrav!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.02.2004.
Poruka: 12
02. veljače 2004. u 09:48
I moram još nešto da kažem. Gledao sam hrvatske utakmice u Celju i u Ljubljani i moram da kažem, da sam bio stvarno zadovoljan navijanjem vaših navijača. Nijednog ekscesa ili tučnjave, stvarno kapa dolje.
Ali stvarno ne znam zašto niko od vas ne spominje, da slovenski navijači nisu u vrijeme prvenstva ni jednom izžviždali hrvatske himne a vjerovatno vam je bilo i teško, kad smo vam pljeskali (cela dvorana) kad ste došli na proglašenje najboljih ekipa i kad je cele dvorana pljeskala vašim igračima koji su bili potpuno zasluženo izabrani među najbolje igrače prvenstva i kad su navijači pjevali ˝ona dobra stara vremena˝ kada je vaša reprezentacija primala medalje. Ali to se sve zaboravlja i ne primečuje zar ne?!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 29.08.2003.
Poruka: 50
02. veljače 2004. u 10:35
[QUOTE] Redovito čitam vašu web stranicu i moram da kažem, da se mi stvarno dopada, ali to što ste objavili juče u članku ˝Slovenski Super Bowl˝ prelazi svaku meru dobrog okusa i profesionalnog novinarstva.
Vidi cijeli citat


Ma dzaba se nerviras, to su Hrvati.
I kod nas isto rade. Kad se vrate sa gostovanja raspisu se ko da su jedva zive glave izvukli, a jos ako su i izgubili ne mozes da cujes sebe od zalopojki i optuzbi .
Zato njihovi navijaci kad gadjaju flasama nase igrace, kad tuku (bukvalno tuku) nase igrace i clanove strucnih stabova i timova, eeeee, o tome neces moci nigde da procitas (u Hrvatskoj)
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 30.01.2004.
Poruka: 31
02. veljače 2004. u 13:13
Po vama se pljuje zato sto ste to i zasluzili,zato sto ste nesposobni kreteni koji ni EP u pecanju nebi mogli ljudski organizirat.
Ma i kod nas se desavaju ***arije ali da ti netko izbusi gume na parkiralistu cuvanom od policije i zastitara e pa to se kreteni je-beni desava samo kod vas.
Nadalje premlacivanje trinastogodisnje djevojcice nazalost moze izazvat samo isti takav ili neki jos gori cin kao revans.
Zato se pokrijte usima i sutite jer ste stvarno rijetko vidjeni glupani i pokvarenjaci.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 28.10.2003.
Poruka: 219
02. veljače 2004. u 13:21
[QUOTE]ali da ti netko izbusi gume na parkiralistu cuvanom od policije i zastitara e pa to se kreteni je-beni desava samo kod vas.
Vidi cijeli citat

Rada bi komentirala samo tole, da ne boste napacno obvesceni.
To se ni zgodilo na tistem parkiriscu, ki so ga varovali, ki je bilo namenjeno za Hrvaske navijace, pac pa na nekem X parkiriscu, kjer ni bilo nobenega varovanja.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 06.09.2003.
Poruka: 68
02. veljače 2004. u 13:31
Tačno Tanya. Slovenci su organizirali varovano parkiralište kod Cinkarne i besplatno vozili sa tog parkirališta sve Hrvate, koji su tamo ostavili kola. Nijedno nije bilo oštečeno na tom parkiralištu.

Drugo niko ne zna ko je bušio gume - Pa sami kažete da u Sloveniji ima 75% Srba i Hrvata. Možda je to bio neko od njih, a možda i neko od 5 komada Laponaca, što su došli na skojanje sa Triglava.

Treče budala onaj ko je prebio 13-godišnju djevojčicu i nanio i samo sled ozlede - mislim da so to bila dva 6-godišnja klinca koji več par godina imajo policijsku kartoteku.