Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Malo nostalgije

12
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.09.2002.
Poruka: 109
26. veljače 2003. u 10:10
Vec prilicno dugo pratim ovaj forum - tocno od ove teme:
http://pub73.ezboard.com/fsportnetsportskiinternetmagazinfrm2.showMessage?topicID=26.topic
koju mi je google izbacio, kad sam trazila nesto o kvalifikacijama.

Iako nisam nikad pisala na 'starom' forumu i sad isto ne pisem nesto bas (cesto) mi 'vas' je (bilo) zanimljivo citati. Jos posebno neke likove, ali necu reci koje

Ali u zadnje vrijeme, u biti vec neko vrijeme, je kvantiteta i kvaliteta razprava na forumu prilicno pala.
Dok su neki nestali vec prije ovog 'novog' foruma (Kiki&co - previse za nabrojavanje svih), nekih nema u zadnje vrijeme (Jale, Splicanin, riki...) a i skoro svi (osim bukija, Kita) koji ste jos tu sve manje pisete (Janez, jugas, pedja, Bronsky, Hrvoje, Ales, damir...).
I ne samo, da je na forumu manje (kvalitetnih) razprava nego se mi cini, da ste postali svi nekako osjetljiviji i nema vise prepucavanja sa 'duhom', ... Of course mislim prvenstveno na sportsko prepucavanje.
Zanima me zasto? Dali nemate vise vemena? Ili se vam neda? Ili vam je forum postao bezveze? Ili stajaznamkojivamjek.? Ili ste prestali pratiti sport i poceli s politikom?
Ili se to meni samo cini, da nesto nije O.K sa forumom?

Da ne ispadne sve lose, dosli su i neki zanimljivi novi. A mozda nisu svi novi novi, samo ja ne znam za sve transformacije nickova (znam samo za jednu od ovih totalno drugcijih).

I jos nesto. Kad sam pocela ovo pisati nisam imala namjeru nikog direktno spomenuti... ali sam to svejedno ucinila prvenstveno, sto se nadam da ce biti tako vise reakcija.
Mozda sam i koga zaboravila spomenuti a trebala bi - tome se izvinjavam. U svakom slucaju su svi komentari dobrodosli, zato svima: feel free to say anything...
Sve skupa sam napisala samo zato jer mislim, da je ovo (jos uvijek) jedan od boljih sportskih foruma, ako ne najbolji.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.10.2002.
Poruka: 1.404
26. veljače 2003. u 10:11
Vidis ti sto su zene !? -stabilizirajuci faktor, gdje god se okrenes. .................-ma da se ja pitam ja bih dao samo zenama da vladaju (osim u mojoj kuci)........svaka cast na postu. ima i lijepo ime. -nostalgija.

istina je da je interes malo opao, iako sam na forumu redovito. mozda je to tako dok strasti malo opadnu. mozda smo iscrpili teme. ili vec znamo jedno-drugog toliko dobro da unaprijed znamo sto ce tko napisati. ili je mozda nedostatak sportskih zbivanja trenutno razlog sto se manje diskutira na forumu. Ovi neki novi sto dolaze, postiraju cesto postove kratkog sadrzaja i bez neke (provokativne) poruke. Tako da su manje interesantni.

Jednostavno,.......... kad vidim jedan interesantan post (kao ovaj), ja upisem par rijeci. Neda mi se postirati na "bezveze" postove.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.12.2002.
Poruka: 115
26. veljače 2003. u 11:48
Da Cat i ja malo pogrešam kvalitetne razprave. Neznam zašto jih nema više. Sad poslje velikih uspjeha hrvatskog sporta bi bilo za očekivat pozitivne reakcije i navali narod na forum. A danas Cibona igra vrlu bitnu tekmu protiv Efesa a do sada samo 2 posta. Šteta, jer bi se dalo malo više razpravljati i nadati se na pobijedi. Možda vas je Janez nekoliko uplašio sa svojim komentarima, tako da se sada bojite izraziti vaša osobna mišljenja
Ja priznajem, da više ili manje učestvujem samo u košarki, jer je malo bolje poznajem i gledam i možda bi napisao i nešto o hokeju, a mislim da bi morao onda na drugi forum (Finski ili Švedski). Dobro i kod nas u Sloveniji obstoji hokejaški forum ali.... neznam, tamo su smo lokalpatrioti (jesenice i olimpija). Možda bi ja više pisao na ovaj forum ali neznam toliko hrvatski ili srbski (neznam baš koji jezik upotrebkjam više) tako, da kad hočem na forumu nešto ˝profesionalno˝ obajasniti neznam tako i napisati, tako da radlje čitam nego pišem.
bok
kit teller
kit teller
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 6.425
26. veljače 2003. u 12:22
pa ja se lijecim od ovisnosti od foruma - iako po broju postova definitivno bezuspjesno. Svako jutro si kazem da necu vise postirati, pa onda kao kompromis postiram ali kratko i naravno nekvalitetno - a i slabije citam ono sto su drugi napisali. Rezultat toga je i slabija kvaliteta postova. Btw rijetko svratim u Hrvatsku tako da malo gledam sport na TV.
Istina bilo je i nekih likova koji su se u zadnje vrijeme pojavili i dosta su srozali kvalitetu, al sad je opet nekako sve mirno i pristojno.
A jbg, nekad se mora i posvadjat. Evo, i<\b> zbog tebe Maco, izvinjavam se Janezu sto sam mu svakave nadimke prisio ( nisam potpuno ukrao od Bronskog jer sam ga gore u toj temi o spanjolskom kupu naveo da ga citira).
Cat, i ti bi se mogla cesce javiti.
P.S.
A vi slovenci dosta dobro pisete hrvatski tako da se nemate sto brinuti oko toga.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 554
26. veljače 2003. u 16:12
forum je slabiji, to je cinjenica. Zasto je tako neznam, a neda mi se ni previse razmisljati. Mi "stari" nekako smo se istrosili, ovi novi nisu bas zanimljivi, ako cu iskreno jedino Pjer je pravo pojacanje foruma.

Nekad sam svaki dan redovno skoknuo na forum, danas vishe ne. Cak sam sebi par puta predlozio da uletim samo ako ima neko znacajno sportsko natjecanje, da se ima o cemu pisati.

Cak i na ovu temu nebi reply stavio (iako je veoma dobra i pohvalna, ali kako sam rekao vec mi se pomalo j.ebe) da me nije Ales "isprovocirao" sa [QUOTE] Možda vas je Janez nekoliko uplašio sa svojim komentarima, tako da se sada bojite izraziti vaša osobna mišljenja
Vidi cijeli citat
hmm...pa jesam li ja ovde stvarno neko strasilo ili sta?
kit teller
kit teller
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 6.425
26. veljače 2003. u 16:14
ja bih johna pohvalio....
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 554
26. veljače 2003. u 16:20
da i john je OK
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 8.488
26. veljače 2003. u 16:45
nemojte biti tak deprimirani.sjecam kako je na starom forumu znala biti koma,kada danima nitko nebi ista pisao u kosarci ili nogometu.velika vecina novih forumasa su kvalitetni.pod tome ne podrazumijevam moju osobno kategoriziranje (ne)kvalitete nego cinjenicu da stvarno zele diskutirati o sportu, t.j. ne pisu iz zlo namjere.ovo je dobar i zivahan forum,nema razloga za plac
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.09.2002.
Poruka: 109
27. veljače 2003. u 02:10
@Ales
Vec Kit ti je rekao, samo ti pisi i ne sekiraj se zbog jezika. Sa malo dobre volje se moze bilokoji jezik razumjeti, a onaj ko nece da razume - njegov problem. A sto se tice hokeja jos 58 dana pa svi navalimo na podforum zimski sportovi .
Ja inace nisam bas neki strucnjak za hokej i ne pratim NHL (o.k znam da se je Yzerman vratio posto svi pisu o tome) ili internacionalnu, slo ligu (samo rezultate usput pogledam), ali mi je super gledati SP ili olimpijske.

@ svi
Drago mi je sto ste se odazvali. Sad kad sam citala ove odgovore mi je palo na pamet, da forumu fali malo zdrave provokacije. Neke stare teme tipa GYL za, protiv na koje su se pisale doktorske dizertacije su vec prezvakane.
Ali je cinjenica, koliko god se ja slazem sa bukijem, da se je puno puta otislo predaleko, je bio forum uvijek zivahniji, kad su bile teme i razprave 'na rubu incidenta'. Evo npr. Hrvoja nema danas nigdje a da se pojavi njegov prijatelj portwine evo njega u roku odma .
A malo je istina i to, da se trenutno stvarno nista posebno zanimljivo ne dogaja (u smislu za velike razprave) - na SP u alpskom skijanju, se je ocekivalo da ce Janica sve pokupiti, u nogometu ne znas koja repka (od ex-ju) igra losije u kvalifikacijske i prijateljske tekme, pa se nikome bas ne diskutira tko je bolji, nordijsko skijanje izgleda nitko ne prati, rukomet se je zavrsio, hokej jos nije poceo... ostaju jedino klubska takmicenja... i jedrenje (prvo bilo premalo vjetra, sad ga je previse na pokalu Amerike) -ja ustvari nemam pojma o tome, danas to pisalo u novinama - pitajte oluju za detalje.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.09.2002.
Poruka: 109
27. veljače 2003. u 02:14
@ Janez
[QUOTE]hmm...pa jesam li ja ovde stvarno neko strasilo ili sta?
Vidi cijeli citat


Pa ne znam... nitko se ne usudi odgovoriti
12