Pivo i Hrana

basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.249
26. siječnja 2022. u 15:33

Križy je napisao/la:

Bile patka i guska za ručak, uz makarone i standardno ajvar te salatu. 

Vidi cijeli citat


Ja se ponovo ubio u grašini, teško mi disat.

 

Jučer sam ga se izdovoljio reko danas ću jedan tanjur i basta, jesam kurac jedan tanjur 56

Kad pitaju sto je srcu milo...sviraj ono ja te volim Slavonijo...
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.249
27. siječnja 2022. u 18:13

U subotu roštiljam nakon 100 godina, nema nas puno - šestero.

 

Mislio kupit jedno 3 kile mesa i jedno 2kg povrća plus kruh trebalo bi biti dosta.

 

Pol kile čevapa, pol kile bijelog, 2-3 otkoštena batka, pol kile vrata i važem šta da još uzmem. Od povrća ću radit tikvice, patliđan (iliti balancanu) i papriku. Kupio cijelo pile, to ću fino sredit pa od vrata, leđa i ako ostane šta napravim dobru juhicu.

 

Inače otkrio sam ovaj ajvar, to je neki novi Podravkin, direktno iz zemlje vječnog sunca - malo je reć prvoklasan, bolji od standardnog Podravkinog jedno 827 puta.

 

Ajvar uprženi - blagi ♥ Podravka

Kad pitaju sto je srcu milo...sviraj ono ja te volim Slavonijo...
Seattle
Seattle
Mali dioničar
Pristupio: 29.05.2004.
Poruka: 9.184
27. siječnja 2022. u 19:03

Evo za one koje vole Gin - jedan dobar iz South Africa. Malo je drukciji 😀

 

 

“Kam hit this tight end SO HARD, I swear I saw that TE’s soul leave Qwest Field right on that 35 yard line.”
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 22.10.2010.
Poruka: 7.130
27. siječnja 2022. u 19:20

Mozda je pomodarstvo, ali meni se sve vise svidja ono "drpano" americko meso iz smokera, gdje kod nas kupiti onako nesto. Cak smisljam da sam napravim, nekad davno sam vario fleksao, moglo bi se i napraviti ima tutorijala po netu a i materijala bi se naslo.

 

Pa lagano u smoker mesiste.

chercc
chercc
Dokazano ovisan
Pristupio: 19.03.2005.
Poruka: 18.966
27. siječnja 2022. u 20:52

enfant terrible je napisao/la:

Mozda je pomodarstvo, ali meni se sve vise svidja ono "drpano" americko meso iz smokera, gdje kod nas kupiti onako nesto. Cak smisljam da sam napravim, nekad davno sam vario fleksao, moglo bi se i napraviti ima tutorijala po netu a i materijala bi se naslo.

 

Pa lagano u smoker mesiste.

Vidi cijeli citat

U Sloveniji možeš u lidlu kupit dok je američki tjedan, a sad sam vidio i u sparu i pulled beef i pulled pork varijantu.

http://ilovecocktails.si/
Križy
Križy
Mali dioničar
Pristupio: 20.01.2017.
Poruka: 7.552
28. siječnja 2022. u 00:00

basketas je napisao/la:

U subotu roštiljam nakon 100 godina, nema nas puno - šestero.

 

Mislio kupit jedno 3 kile mesa i jedno 2kg povrća plus kruh trebalo bi biti dosta.

 

Pol kile čevapa, pol kile bijelog, 2-3 otkoštena batka, pol kile vrata i važem šta da još uzmem. Od povrća ću radit tikvice, patliđan (iliti balancanu) i papriku. Kupio cijelo pile, to ću fino sredit pa od vrata, leđa i ako ostane šta napravim dobru juhicu.

 

Inače otkrio sam ovaj ajvar, to je neki novi Podravkin, direktno iz zemlje vječnog sunca - malo je reć prvoklasan, bolji od standardnog Podravkinog jedno 827 puta.

 

Ajvar uprženi - blagi ♥ Podravka

Vidi cijeli citat

Prijavit ću te policiji

HNS pederi, nogomet ste sjebali!
Križy
Križy
Mali dioničar
Pristupio: 20.01.2017.
Poruka: 7.552
28. siječnja 2022. u 00:01

Jel itko uz roštilj sprži kilu šampinjona, kako je to meni savršeno jebem ti

HNS pederi, nogomet ste sjebali!
Anadolu Efes
Anadolu Efes
Mali dioničar
Pristupio: 08.04.2011.
Poruka: 9.337
28. siječnja 2022. u 09:50

Križy je napisao/la:

Jel itko uz roštilj sprži kilu šampinjona, kako je to meni savršeno jebem ti

Vidi cijeli citat

Da, gljive s rostilja su perverzija. To prvo grabim jer znam da zene nece masno pa za mesinu nema brige 😁

Za Dinamo bez Mamica!!
telekineza
telekineza
Potencijal za velika djela
Pristupio: 28.05.2011.
Poruka: 2.061
28. siječnja 2022. u 10:27

A jeste ikad probali raditi jaje na roštilju, onako u ljusci kao kuhano? Ja to znam radit kad mi se da zezat s roštiljem i kad uzmem cijelo prijepodne jer ga treba često okretati da ljuska ne pukne ako je toplina još uvijek visoka. Mislim, nećete sa tim dobiti ništa ekstra drugačije nego što je obično kuhano jaje u vodi, jedina je razlika što se osjeti aroma dima, ali kako ja volim sve podimljeno meni je to super.

basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.249
28. siječnja 2022. u 11:29

telekineza je napisao/la:

A jeste ikad probali raditi jaje na roštilju, onako u ljusci kao kuhano? Ja to znam radit kad mi se da zezat s roštiljem i kad uzmem cijelo prijepodne jer ga treba često okretati da ljuska ne pukne ako je toplina još uvijek visoka. Mislim, nećete sa tim dobiti ništa ekstra drugačije nego što je obično kuhano jaje u vodi, jedina je razlika što se osjeti aroma dima, ali kako ja volim sve podimljeno meni je to super.

Vidi cijeli citat


Ne da nisam probao, nego nisam nikad ni čuo da to netko tako radi 9

Kad pitaju sto je srcu milo...sviraj ono ja te volim Slavonijo...
  • Najnovije
  • Najčitanije