Rukomet

Varteks di Caprio-Crikvenica: Varaždinci rutinski do pobjede

Marko Breljak • četvrtak, 04.10.2001.

Varteks di Caprio – Crikvenica 25:21 (13:10)
Dvorana u Ivancu, 3.10.2001, 19.00 sati
Suci: Čačić (Zagreb) i Seferović (Zagreb)
Gledatelja: 100

Varteks di Caprio: Štorga, Kapitarić 1, Dobovičnik, Opančar 5, Jagačić 4, Jeftić 3, Žnidarić 1, Žganec, Radujković, Rodik 9, Turković 2, Golub, Horvat, Vujović.

Crikvenica: Filipović, Kutija 3, Ivančić, Broz 5, Župan 1, Načinović 1, Nikšić 2, Domijan, Manestar, Mišković 1, Jelovac, Prskalo 8, Zec, Jeličić

Odigravanje susreta Varaždinaca i novih prvoligaša iz Crikvenice premješteno je iz varaždinskog Graberja u dvoranu u Ivancu, zbog održavanja sajma Lova i ribolova u Varaždinu. U tom susretu vidjeli smo sraz mladosti u redovima Varteksa te iskustva u redovima Crikveničana. Ipak, mladost je pobijedila, i to zasluženo, a dojma smo da iskustvo u redovima gostiju neće pomoći da ih se ne smatra neozbiljnom ekipom. Protiv Varaždinaca su pokazali premalo, i usprkos velikim imenima poput Načinovića i Prskala, nisu zadovoljili. Iako je susret bio na kraju vrlo tijesan, a Načinović je pri rezultatu 23:21 promašio “zicer”, domaćini su mogli i uvjerljivije slaviti.

Za pobjedu je ponovo najzaslužniji vratar Vujović, čije su 23 obrane zaista respektabilne, a već drugu utakmicu zaredom brojka od preko 20, govori da je on možda i potencijal za reprezentaciju. U petak se u istoj dvorani održava županijski derbi, Ekol Ivančica – Varteks di Caprio. Lani su dvaput slavili Ivančani, a što će biti ove godine vidjet ćemo. Sigurno je da uzbuđenja, agresivnosti i povišenih tenzija neće nedostajati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!