Rukomet

Moslavina, Metković i Zagreb punom parom

Davor Sajko • četvrtak, 04.10.2001.

Rukometaši su ekspresno nastavili netom započeto prvenstvo susretima 2. kola. Iako oslabljeni neigranjem kažnjenih igrača Metković Jambo je na svom parketu većih problema savladao gostujući Karlovac.

Sličnih problema s igračima imao je i aktualni prvak Zagreb koji je morao susret protiv Zameta odigrati bez nekoliko svojih standardnih prvotimaca kao bez ovosezonskih pojačanja koji još nemaju pravo igrati u dresu Zagreba. Povratnik na vrata Zagreba, Bašić, kao i izuzetno raspoloženi Kiro Lazarov iskoristili su lošu igru Riječana te odlučili pobjednika ovog susreta. U preostalim susretima nije bilo iznenađenja te su sve gostujuće momčadi kući vratili poražene.

U sljedećem kolu vodeća Moslavina gostovat će u Bjelovara kod istoimenog prvoligaša koji je u dosadašnja dva kola zabilježio dva poraza, dok će Metković Jambo gostovati u Zagrebu, ali ne kod aktualnog prvaka već će Metkovce ugostiti novopećeni prvoligaš Dubrava. Zagreb će u 3. kolu u goste posljednjeplasiranom Karlovacu gdje ne bi trebao imati većih problema ostvariti i treću ovosezonsku pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!