Rukomet

Metkovci i Zagrebaši "pregazili" svoje suparnike

Davor Sajko • četvrtak, 11.10.2001.

Susreti 4. kola u poretku nisu donijeli ništa novo. I Metković Jambo i Zagreb svoje su suparnike ispratili s povećim brojem pogodaka u mreži. Metkovci su u Metkoviću "pregazili" Bjelovarčane i nakon posljednjeg sučevog zvižduka bilo je čak +19 za domaću momčad. Zagreb je u svojoj Kutiji šibica bio bolji od gradskog suparnika Dubrave. Deset pogodaka razlike bio je odraz kvalitetnije igre u posljednjem dijelu utakmice.

Nakon što su u svom prvom europskom izletu bili bolji od makednoske Mladosti iz Bogdanaca, Moslavina je i u prvenstvu nastavila pobjedama. "Ceh" je u 4. kolu platio Medveščak koji je tijekom cijelog susreta prijetio Kutinjanima, ali na kraju je pobjeda pripala Moslavini. U sastavu Medveščaka po prvi je puta igrao nekadašnji Zagrebaš i jedan od zapaženijih reprezentativaca na MI u Tunisu, Šprem, upisavši se pri tome u tri navrata u listu strijelaca.

Najneizvjesnija utakmica je bila ona u Puli gdje je nakon izuzetno šokantne završnice pobjedu odnio gostujući Umag. Pomalo iznenađujući je poraz Varteksa na svom parketu od Zameta, s obzirom da je u dosadašnja četiri kola na tablici bio obrnuta situacija. Varaždinci su imali pet bodova iz tri susreta, dok su Riječani na svom kontu imali tek jedan bod.

Rezultati: Arena - Umag 24:25, Varteks - Zamet 20:33, Metković - Bjelovar 37:18, Crikvenica - Ekol Ivančica 22:18, Brodomerkur - Karlovac 38:28, Moslavina - Medveščak 32:29, Zagreb - Dubrava 35:25, Pipo IPC - Đakovo 25:28

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!