Zimski sportovi

NHL: Colorado slavio u MSG-u, raspoloženi Guerin

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 03.11.2003.

Domaćini i gosti pravedno su raspodijelili bodove u sinoćnjih pet utakmica NHL - po dvije pobjede jednih i drugih, te remi Atlante i San Josea. Najuzbudljivije je bilo u Madison Square Gardenu, gdje je Colorado preokrenuo 0:2 protiv Rangersa i na kraju slavio u produžetku...

Rangersi su imali sve u svojim rukama, prednost od 2:0 nakon golova Holika i Messiera, imali su iza sebe raspoloženu publiku koja je nakon dugo vremena priredila Njujorčanima "standing ovation".

Ipak, nije bilo dovoljno sinoć protiv Colorada - povratak je započeo pogotokom Brigleya, a za ostalo se pobrinuo raspoloženi Alex Tanguay. Prvo je izjednačio deset minuta prije kraja, a potom asistirao Skrastinsu za pobjednički pogodak u produžetku. Tanguay je već devet utakmica zaredom zabilježio barem poen, što je najduži takav niz ove sezone u NHL.

Bill Guerin po drugi je puta u samo tri dana zabilježio hat trick, sinoć je "žrtva" bio Nashville. Uz Guerina, raspoloženi su među Starsima bili Morrow, Arnott, Modano i Kapanen koji su zabilježili gol i asist, pa konačni poraz Predatorsa od 7:3 ne čudi. Sergej Zubov priključio se strijelcima s tri asistencije.

NHL, nedjelja 2. studenoga: Dallas - Nashville 7:3, NY Rangers - Colorado 2:3 (pr.); Carolina - Toronto 1:2, Chicago - Anaheim 3:1, Atlanta - San Jose 2:2 (pr.)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!