Rukomet

Tunis - Argentina 31:18

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.12.2003.

U posljednjem susretu skupine C Tunis je svladao Argentinu 31:18. Nije to bio previše kvalitetan rukomet, a ekipe su igrale samo za prestiž.

Reprezentativke Tunisa došle su do počasnih bodova na ovom Prvenstvu. U posljednjem susretu skupine C, ove dvije, objektivno najlošije reprezentacije ove skupine, igrale su susret koji je odlučivao o posljednjem mjestu u skupini. Pobjeda je pripala Tunižankama koje su dokazale da su kvalitetnija reprezentacija.

Argentina je iznenađujuće dobro započela susret. Veći dio prvog poluvremena imale su vodstvo i tek pred kraj prvih 30 minuta Tunis je uspio prijeći u vodstvo završivši prvi dio rezultatom 12:10.

Od samog početka drugog poluvremena Tunižanke preuzimaju igru potpuno u svoje ruke i njihova prednost iz minute u minutu sve više raste. Konačan rezultat 31:18 dovoljno govori o razlici u kvaliteti koja bi svakako bila i izraženija da je za Tunis mogla nastupiti i najbolja igračica reprezentacije Chebbah Moune koja je ovu utakmicu propustila zbog ozljede zadobivene na jučerašnjem susretu s Rumunjskom.

Najistaknutije pojedinke u sastavu Tunisa bile su vratar Nour Nairi sa 17 obrana te Ibtissem (osam golova) i Rafika (sedam golova). Argentinu je predvodila odlična vratarka Valentina Kogan s 15 obrana te Karina Seif s pet golova.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!