Ostali sportovi

Formula 1: Ralf zaprijetio odlaskom iz Williamsa

Andrej Pezić • nedjelja, 22.02.2004.

Zvijezda Formule 1 Ralf Schumacher zaprijetio je da će napustiti momčad BMW Williamsa. Schumacher se razljutio jer je šef momčadi Frank Williams iznenadno povukao novi ugovor kojeg su trebali potpisati...

"Frank Williams je rekao da mene zanima samo novac. Ja se na to mogu samo nasmijati. On zna da bih ja prihvatio i da se moji prihodi u pola smanje", rekao je Schumacher.

Schumacher je rekao da je bio vrlo bijesan kad Williams s njim nije htio potpisati ugovor protekle godine. "Ja sam htio potpisati ugovor. Dogovorili smo sastanak na posljednjoj utrci sezone u Japanu ali Frank Williams nije došao i iznenada je povukao ponudu. Frank me je vrlo razočarao."

Schumacherov momčadski kolega, kolumbijski vozač Juan Pablo Montoya, već je dogovorio odlazak iz Williamsa nakon potpisanog ugovora s McLarenom za 2005. sezonu.

Montoya je upozorio Michaela Schumachera da će se ove sezone stvari promijeniti. "Njegove vozačke sposobnosti govore za sebe, ali Michael se nikad u svojoj karijeri nije susreo sa tako jakim konkurentima", rekao je 28-godišnji Montoya. "Sve to će promijeniti sezonu, zato što ima mnogo vozača koji mogu pobijediti u utrci i koji to žele."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!