Ostali sportovi

Cibalia nije dužna Ibrahimoviću

Hrvoje Niče • četvrtak, 30.03.2000.

Miralem Ibrahimović (Snimio: Dražen Patarčić)

Iako se u subotu igra prvenstvena utakmica u Zagrebu protiv istoimene momčadi, u glavama funkcionera i igrača Cibalije je prva Kup utakmica između Cibalije i Dinama, koja se igra četiri dana kasnije.

Trener Srećko Lušić na raspolaganju ima veliki fond igrača, tako da može kalkulirati. Nedostatak je što na golu nema ozljeđenog Perića, no dobra vijest je ta da je drugi vratar Cibalije, Ivica Marić, u punoj formi.

Pobjeda znači mnogo i jednima i drugima jer pobjednik iz tog susreta bježi izgubljenoj momčadi za velika tri boda, koja će u nastavku prvenstva mnogo značiti. Kada se na početku sezone spominjala Europa, neki zlobnici su se podsmijehivali, no danas je to realnost za momčad Srećka Lušića, bio to izlazak u Europu preko Kupa ili pak prvenstva.

Dinamo je u zadnje vrijeme u velikoj krizi, dok su Vinkovčani na svom terenu jednostavno nepobjedivi, te se svi nadaju da Dinamo neće prekinuti tu tradiciju. Uostalom, Zagrepčani su zadnji i slavili u Vinkovcima.

Jedan od igrača koji je igrao i u Dinamu (Croatiji), ali i u Cibaliji, Miralem Ibrahimović, najavio je tužbu protiv Cibalije zbog neisplaćene određene svote novca. Direktor Novselac je odgovorio da je Ibrahimović dužan Cibaliji. Kako?

"Igrači koji su igrali u klubu prošle sezone nisu htjeli igrati finale Kupa u Zagrebu te su kažnjeni s 15.000 DEM. Time su izravnati dugovi s Ibrahimovićem."

A što je s ostalim igračima?

"Ovi igrači koji su izborili polufinale Kupa u ovoj sezoni, nagrađeni su s 15.000 DEM, te su time oni ostali neoštećeni."

U Cibaliji još najavljuju da nitko neće moći na stadion bez ulaznice protiv Dinama, a ne vrijede niti godišnje ulaznice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!