Sportaši u mreži

Skinemo trenerku, srce na teren, pa da vidimo tko će nas dobiti

Nikša Kaleb • nedjelja, 30.01.2005.

Hammamet! Završena je još jedna epizoda iz serije "Sfax". Peta utakmica, za nas i najteža zbog ozljeda Ivana i Pere, završila je na najbolji mogući način, našom pobjedom i veseljem s našim navijačima. Samo sa čitateljima Sportneta i danas je Nikša Kaleb...

Sam početak bio je u petoj brzini, a zna se da to nije dobro. Kao da smo ih željeli pobijediti, slomiti u prvih 15 minuta i na taj način rješiti utakmicu. Ipak, na kraju pobjeda i prenosimo 4 boda u sljedeći krug natjecanja.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

A tu se pojavljuju i prvi "problemi". Ta 4 boda su toliko velika da ne znamo kako ćemo ih "ukrcati" u autobus od silne opreme koju vučemo na novu kotu - Hammamet. Poslije teških bitaka na "koti Sfax", na teritoriju veličine 40x20 metara, španjolske i švedske snage su bačene na početne položaje, te će nam učiniti uslugu u drugom krugu natjecanja - ukoliko pobijede neku od reprezentacija s kojom i mi igramo.

Ljudstvo i tehniku izvlačimo autobusom pod policijskom pratnjom na putu dugom 200-tinjak kilometara i dolazimo do hotela koji je udaljen 50 metara od mora. Kakva divota, još k tome posluje po principu all-inclusive. Zauzeli smo svoje krevete i uredno odradili sat-dva brzog spavanja.

Već u 16:30 sati - domovina zove! U prijevodu - odlazak na trening i priprema za utakmicu protiv Norveške. Nemamo neku posebnu taktiku, snimili smo ih do sada, a na utakmici opet ono po čemu smo prepoznatljivi: skinemo trenerku sa sebe, bacimo srce na teren, pa da vidimo tko će nas dobit!

Bodrite nas, a mi ćemo se potruditi da se odužimo na najbolji mogući način.

Pozdrav iz Tunisa!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!